Чи варто “підшиватися” від алкоголю? - Блог про Львів

Чи варто “підшиватися” від алкоголю?

Анонімний алкоголік

Тема вживання алкогольних напоїв як і тема кохання завжди були актуальною в будь-який період часу. І якщо про тему відносин чоловіка та жінки ми говорили вже достатньо таки багато, то на тему алкоголю публікацій виходило значно менше.

Саме в час свят настав час про актуальну тему як ніколи згадати.

Так от, є у Воробуса хороший приятель і от буквально кілька днів тому при зустрічі із мною він заявив, що все, з алкоголем завершує, бо це вже в жодні рамки не вкладається.

Скільки разів він себе пробував перебороти, не вживаної оковитої та їй подібної і вічно наштовхується на одне і те саме.

Хтось прийде запропонує випити 50 грам, він вип’є, йде додому, а хлопчина починає пити, пити, постійно в нього пригоди, вічні п’янки, дівчини нема, бавиться лише з котами і так далі.

Воробус, звісно, що захотів підтримувати колегу морально і додав, що все з часом можна перебороти. Навіть найлютіші ненависники алкоголю беруть і напиваються. Таке життя….

Просто не треба цим аж надто захоплюватися.

Хлопчина подумав, подумав, сказав слова на кшталт – «ех» і пішов у свою сторону.

Через декілька днів Воробус знову ж таки випадково зустрічає приятеля і перше моє запитання, яке було до нього це як він вирішив проблему алкоголізму.

Також читайте:   Найвідоміші у світі види самогону

Виявляється хлопчина надумав на днях піти в лікарню і підшитися, далі цитую: «Піду, підшиюся і буду знати вже точно, що якщо вип’ю хоч 50 грам того чи іншого виду алкоголю, то мені стане дуже погано».

Мде, ось такі от наслідки має алкоголь на людей. Не знаю чи встигне прочитати цю публікацію кулєга, але щоб там у житті не було не можна вдаватися до ось таких от кардинальних рішень.

Ти підшиєшся один раз, потім другий, третій, звикнеш до цього діла і що буде далі? Ти вже будеш залежним.

Воробус теж деколи ходить на улюблене «1517» із приятелями, але це не означає, що я вживаю алкоголь відрами. Треба мати стримання.

Моя тобі порада, все-таки, не підшиватися, а спробувати змінити своє життя. Радій кожному прожитому дню, не приятелюй із різними людьми, яких в народі називають просто – «дно», займися новим захопленням і потяг сам по собі з часом зникне.

Якщо ж будеш і надалі деградувати, то нічого путнього тобі в житті не світить і все може завершитися плачевно.

Та і взагалі, захоче піти дівчина з тобою попити хорошого вина і що ти їй скажеш що закодувався? Зразу відлякаєш панянку від себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 14.01.2015 пише:

    Подшивать надо воротнички к гимнастерке, а вот от водки никакая “подшивка” не поможет. Если хочешь бросить пить, то ты должен решить эту проблему в своей голове. Если не сможешь – значит ты пропащий человек, и дорога тебе толи в психушку, толи на территорию, увенчанную крестами. 😥

  2. Ростик ( Старенький) 14.01.2015 пише:

    Не бачу нічого трагічного в тому що, людина вирішила проблему алкоголізму медичним способом. Якщо вважати алкоголізм хвогробою, то таке вирішення нормальне. Але про це не обов*язково всім розповідати. І при знайомстві здівчиною також.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*