Гроші закинув, а квитка то нема…. - Блог про Львів

Гроші закинув, а квитка то нема….

Несправний принтер

Чи користується Воробус послугами такого громадському транспорту як трамвай та тролейбус (в народі більший відомий як – рогатий)? Відповідь однозначна, користується.

І скажу навіть більше, моя би була воля, зняв би з маршрутів ці набридливі маршрутки і поставив замість них лише троліки та трамваї.

В них і їхати комфортніше, і дешевше, і місця більше. Єдиним мінусом цього виду транспорту вважаю таки його швидкість. Все-таки, автобуси та маршрутні таксі доставляють людину до місця призначення набагато швидше.

Як ви зрозуміли, у черговій публікації на блозі ми будемо говорити якраз за трамваї та тролейбуси.

Не подумайте що вони їздять аж вже так погано. Все навпаки гаразд. Просто є один момент, який мене бісить і то дуже сильно.

Як відомо у салонах трамваїв та тролейбусів кондукторів нема. І, якщо квитки і купляти то треба або звертатися до водія, або ж просто скористатися послугами автоматів.

До водія йти якось не хочеться, бо він і так зайнятий. Тому, Ігор Воробус купляє квитки в автоматах самообслуговування.

Кілька днів тому зі мною трапився прикрий випадок про який мені вже неодноразово розповідали знайомі люди.

Діло було так. Підійшов Воробус до автомату, вибрав опцію – купити квиток, мене попросило внести необхідну суму, я витягнув дві гривні, запхав їх в автомат. І ніби здається має виїхати квиток, але не тут то було.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Пасічній

Виявляється у принтері завершилася фарба і фізично квиток надрукованим не може бути.

От, блін і що ж робити? На автоматі писав телефон служби підтримки. Ок, телефоную туди. Враховуємо той факт, що гроші за дзвінок треба заплатити.

Піднімає трубочку дівчина, кажу їй за свою проблему на що чую відповідь, що треба приїхати до них, точно не пам’ятаю, але здається на вулицю Сахарова і вони мені повернуть квиток.

Тепер подумаємо. В цей час Ігор Воробус знаходиться в іншому кінці міста. Так от, щоб заїхати на Сахарова треба витратити мінімум гривні, годину вільного часу щоб отримати назад дві гривні.

Питання яке в мене виникає до підприємства «Львівелектротранс» – чому не зробити так, щоб система попереджала якось що паперу нема чи принтер несправний ще до того як людина засуне туди гроші?

А то виходить гроші з людей «з’їдає», а повертати їх ніхто й не збирається.

Моя точка зору така, що цю несправність обов’язково треба усунути.

Завдяки нам ми зробимо проїзд містом ще комфортнішим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 27.01.2015 пише:

    Загалом каже завжди що нема паперу . І якщо ти ввів телефон то можна просто на телефон кинути :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*