Підсумки роботи блогу Воробуса у січні місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у січні місяці

Підсумки роботи блогу Воробуса у січні місяці

Прем’єрний місяць нового, 2015 року поступово підійшов до завершення, тому, як завжди, настав час підвести його підсумки.

Що цікавого було на блозі, що вдалося, а що навпаки розчарувало, чого слід очікувати в місяці лютому читайте далі.

Розпочнемо із болючої теми, а саме ситуації на Сході нашої країни. Війна там триває і надалі і поки що важко сказати коли вона там завершиться і чи взагалі Україна зуміє втримати свою кордони.

Росія з терористами наступає все новими та новими силами, здійснюються нові терористичні акти і, як наслідок, гинуть наші люди. Що запам’яталося, так це ганебний обстріл мирного Маріуполя, стрілянина по автобусі (Волноваха), а також закладена бомба у тролейбус в Донецьку.

Не дивно, що в багатьох містах України згодом проходила акція – «Я – Волноваха».

Йдемо далі. Нарешті завершився цикл новорічно-різдвяних свят. Люди понабирали вагу і зараз все частіше чути від них, що треба записатися на плавання, в тренажерний зал, аеробіку і так далі.

Львів. Тут би виділив відкриття пам’ятнику пивовару. Ця подія недаремно співпала із святкуванням цього року 300-от річчя львівського пива.

Спорт. Подій, як завжди, тут не бракувало. Футзальні «Енергія» та «Княжий Ринок» вийшли у чвертьфінали національного кубка, Кріштіано Роналду отримав вдруге поспіль «Золотий м’яч», а Ігор Воробус після тривалого простою дебютував за нову команду.

Також читайте:   Як вибрати ідеальний роутер для дому чи офісу

Її назва – «Сокіл» і виступає вона в третій лізі аматорського футзалу Львівщини. Поки вдалося зіграти лише один поєдинок, але думаю до завершення чемпіонату ще не один раз вдасться вийти на паркет.

Ну, а безперечно найголовнішою подією січня варто вважати зустріч блогерів у форматі «2+1».

Хто уважно читає блог, той знає, що ще минулого року Ігор Воробус, Ольга Врублевська та Володимир Помф’юк започаткували так звані здибанки в помешканнях кожного.

Візит до Ольги таки відбувся і дівчина вкотре справила дуже хороше враження.

Домовилися що незабаром повторимо, але є ідея збільшити кількість людей.

Чого слід очікувати в місяці лютому?

Будемо надіятися, що більше ніхто не буде так безжалісно гинути в проблемних областях. По-друге, на матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з футболу до міста Львова завітає німецька Баварія.

Ця подія вже зараз викликає неабиякий інтерес в місті.

А ще, будемо думати як святкувати день всіх закоханих, а також можливо відвідаємо черговий лижний курорт.

Залишайтеся з нами. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 01.02.2015 пише:

    Так, Воробусе, все гарно, ти строчиш свої пости, але не задумуєшся над долею України. Хотілося, щоб ти провів репортаж з зони АТО, де Воробус виступає в ролі захисника Вітчизни. Слава Україні!

  2. The Notorious B.I.G. 02.02.2015 пише:

    Архіваріус, пияків в АТО не беруть))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*