Фреймут гуляє Львовом: куди піде далі? - Блог про Львів

Фреймут гуляє Львовом: куди піде далі?

Фреймут у Львові

Воробус і далі хворіє, час від часу пропадає, але це не означає, що я «заб’ю болт» на блог. Як тільки випадає нагода одразу ж стараюся радувати наших читачів все новими та новими публікаціями.

Тем для обговорення у моєму блокноті назбиралося безліч, тому не гаймо часу, а поїхали…

Одразу ж зазначу, що читачі можуть бути спокійними. Сьогодні спортивної тематики не передбачається, а будемо говорити на теми життя. 😀

Вся громадськість України добре знає хто така Ольга Фреймут і чим вона займається.

А хто не знає, то скажу, що Ольга – це відома телеведуча, яка зараз веде програму «Інспектор Фреймут» на телеканалі «1+1».

Особисто Воробус про неї дізнався із програми «Ревізор».

Суть цієї передачі була такою, що популярна телеведуча ходила по популярних закладах харчування, перевіряла їх чистоту, обслуговування клієнтів, кухню тощо.

Найвеселіше було тоді, коли вона заходила якраз в останню. Деякі кухні були такими брудними, що аж після цього ставало бридко їсти щось з цього закладу.

Недаремно кажуть, що краще один раз побачити чим сто разів почути. Телевізійна реклама робить багато чого. Хоча, потім Фреймут неодноразово доводила громадськості, що і негативні відгуки мало що міняють в нашому житті.

Заклади як працювали в бруді, так і роблять це в подальшому.

Але, зараз трохи не про це. Нещодавно хороша подруга скинула мені фото як Ольга Фреймут інспектувала магазини в такому популярному серед населення міста – ТЦ «Кінг Крос Леополіс».

Інспектувала, то інспектувала. Така вже її робота. В магазинах обслуговування теж все має бути на високому рівні.

Також читайте:   Астрал

Та, одразу ж після цього візиту містом почали поширюватися чутки що інспектор Фреймут почне відвідувати заклади, які мене просто таки здивували.

Що там люди вже не називають: школи, заправки, виставки, футбольні матчі і так далі.

Відповідно і не здивуюся, що всі хто працює в подібних установах почали переживати.

А чого? Я вважаю, що людина коли виконує свою роботу має робити її відмінно. Ну, ок прийде ревізор в школу перевірити як там вчаться діти, що їдять на кухні і так далі. Ну і нічого, що там приховувати? Чи в школах люблять економити на їжі?

Я думаю з дітьми цього явно не треба робити.

Футбол. Щось я дуже сумніваюся, але було би цікаво її побачити як вона купляє на стадіоні швидку їжу і перевіряє там кухню.

А ще моя думка, що цікаво було би побачити як Фреймут лежить в лікарні і подивитися чи там виконують всі норми: чи перебирають ліжка, чи не економлять на кухні, чи палати відповідають всім санітарним умовам.

Але, не так, що все до приїзду телебачення приберуть як слід, а із таємними агентами.

Ось так от…

Насамкінець же скажу, що ні Фреймут, ні Воробус, ні Панда, ні Дох Кіхот не допоможуть людям, які самі себе не поважають. Хочемо жити в хорошій країні – мусимо почати змінювати самих себе.

Є робота – виконувати її сумлінно, а не тоді коли це треба і тоді жоден ревізор вам не перешкода.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 26.03.2015 пише:

    Воробусе, запропонуй Фреймут проїхатися інкогніто по львівських маршрутках. 😀

  2. Vorobus 26.03.2015 пише:

    arhivarius, як варіант, надіюся вона це прочитає) 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*