Площа Музейна – місце для здибанок алкашів та наркоманів? - Блог про Львів

Площа Музейна – місце для здибанок алкашів та наркоманів?

Площа Музейна

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими цікавими публікаціями.

Ще вчора анонсував цікавинки і ось мої руки до них нарешті дійшли.

Так от, прогулювався вчора ваш автор містом, спостерігав за різними цікавинками, які відбуваються в місті Лева аж раптом зустрічаю хорошого приятеля.

Він навіть більше чим я любить робити фотографії. Глянути на нього, то одразу ж можна зрозуміти, що людина спеціаліст.

Хороший фотоапарат, багато «примочок» до нього в рюкзаку, професійний підхід. Не те що Ігор Воробус, який може зробити фото навіть на «глухенький» фотоапарат чи телефон.

Але, менше з тим. Щось ми так заговорилися і раптом він підняв тему рагулів у місті Львова.

Як ви знаєте, Воробус їх дуже і дуже не переварює. І почала мені людина розповідати про небилиці, які йому довелося пережити на площі Музейній.

Хто не знає де вона скажу, що це район Домініканського собору, там ще пам’ятник стоїть Дровняку біля якого люблять робити фото як туристи, так і мешканців нашого з вами міста.

Ходив мій знайомий якось по місту, шукав місця для цікавих фотографій і саме на площі Музейній йому хотіли «дати тягла».

Мотивували люди своє рішення тим, що він їм заважає розважатися.

Воробус вирішив перевірити хто ж там такий сидить та всім погрожує і спеціально пішов прогулятися площею Музейною.

Також читайте:   Найстаріші церкви Львова: шляхом ченців та масонів

Все розпочалося із виставки Писанок, Домініканського собору, поступово я дійшов до пам’ятника згадуваному вище Дровняку, йду собі далі і вже починаю бачити яке «кобло» тут присутнє.

На ділянці від пам’ятника і до ярмарку книг є лавочки, а на них сидять люди дуже і дуже підозрілої зовнішності.

Схожі вони на бомжів, наркоманів… І це, увага, майже центр нашого міста. Не здивуюся, якщо тут ще й щось заборонене продають.

Прогулююся, пробую робити фотографію, дивлюся що на мене хтось підозріло починає дивитися і одразу ж ховаю гаджети під куртку.

Реально, так дивишся на це все і стає дуже прикро. Площа – це одна із візитних карток міста, а хто тут сидить? Алкаші, наркомани, які можуть в будь-яку хвилину зірватися, бо ви їх фотографуєте?

Що подумають про нас туристи? Їх тут також достатньо.

Ну, а апогеєм моєї подорожі стала жіночка, яка пристала до мене зоб я дав їй гривню, бо вона немає що їсти.

Сподіваюся ця публікація стане такою собі відправною точкою у вирішенні проблеми підозрілих людей в цьому місці.

Мені ще цікаво куди дивляться правоохоронні органи? Гнали би вони цю шваль звідси?

Туризм у Львові треба розвивати, а не робити так щоб він западав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 07.04.2015 пише:

    нащу міліцію не дуже цікавлять бомжі і алкаші та наркомани у яких на кишені пусто)) нашій міліції потрібні ті з кого можна збити гроші. пора вже звикнутиЮ що в нас політики корумповані, значить і ограни правопорядку також. усюди дія іхня “система” збивання грошей за народу і на митниці, і в даї і в міліції, і в пожежній охороні, і в санстанції, тощо… прикро, дуже прикро. а потім ще у декого виникають питання, чому така ненависть до “огранів” та депутатів 🙁

  2. The Notorious B.I.G. 07.04.2015 пише:

    сам живу біля привокзального базару. кожного бля навкого “мусара” гноблять продавців, бабульок. а коло них лежать чи сидять бомжі (особливо під вечір), безарі валають, матюкаються, іноді в внагляк бухають.
    ну де тут справедливість

    ще хочу додати від себе. не потрібно дуже сильно боятися алкашів та наркоманів, навіть якщо вони і виглядають не слабо, то вони фізично слабі (наркомани особливо). моя думка таких людей треба бити, можливо хтось скаже що я бидло. але треба бити ногами. обережним треба бути все одно, бо в них може бути холодна зброя.

    звісно якщо до тебе домахалось пару чолловік а ти статури не дуже і не спортсмен, то краще уникнути конфлікту любим чином. але усе одно як на мене треба зібрати знайомих та бити 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*