Біля озера на території ветеринарного університету почали встановлювати лавочки - Блог про Львів

Біля озера на території ветеринарного університету почали встановлювати лавочки

Лавочки біля ветеринарного університету

Ще всередині вересня блог Воробуса в одній з своїх публікацій анонсував проведення змін на території університету ветеринарної медицини та біотехнологій.

В новині було сказано, що студенти цього навчального закладу до кінця минулого місяця мали би облаштувати навкруги штучного озера лавочки, зрештою забрати з нього сміття, встановити смітники, а також, увага, розмістити кінотеатр просто неба.

Як це часто буває в нашій країні, говорили одне, а коли прийшлося до діла, то зробили інше. Вересень минув, лавочок як не було, так і нема зараз. Одним словом, бардак.

Але, що я хочу, коли керівництво цього навчального закладу вже два роки робить спортивний зал і ніяк не може завершити його реконструкцію.

Пам’ятаю кілька тижнів тому приходив в зал з інспекцією, то охоронець сказав мені наступне, цитую: «А чи нема у вас часом грошей щоб заплатити робітникам аби ті постелили паркет, а то дошки привезли, матеріали є, а от виконати роботи то нема кому».

Хахаха, Воробус лише над цим всім посміявся.

І міг би я займатися критикою ще довго і нудно якби не подія, яка сьогодні зранку відбулася біля штучного озера.

Ваш автор якраз їхав на роботу коли побачив, що біля території ветеринарного університету таки почали встановлювати лавочки. Отакої…

Також читайте:   Які зміни чекають на озеро від ветеринарного університету

Лавочки для посиденьок

Я не міг не зупинитися і не підійти ближче щоб на це все поглянути. Цікаво було мені одне, чому лавочки стоять, а люди і надалі сидять на бетоні.

Підходжу ближче, роблю фото для блогу і розумію, що не сидять люди лише тому що лавочки для посиденьок лише встановлюють і одразу ж фарбують.

Тому, треба ще день-другий почекати, а опісля вже насолоджуватися красою озера та природи, яка є тут навкруги.

Окрім лавочок тут ще й ставлять смітники. Вони на вигляд наче глиняні. Я так розумію це зробили для того, щоб злодюжки їх не вкрали.

Лавки пофарбовано

А чому? Все може бути.

Якщо поглянути на саме озеро, то воно також стало чистішим. В принципі його і так до цього часто чистили. Просто люди є в нашому світі різними.

Хтось старається дбати за навколишнє середовище, дивиться щоб не залишити за собою сміття, а хтось тупо смітить, бо він мудрий, а хтось дурний за ним поприбирає.

Взагалі ініціативу студентів схвалюю. Коли щось захотіти зробити, то можна з часом і добитися.

Чекаємо ще на кінотеатр серед відкритого неба. Як тільки його облаштують спробую при нагоді сходити туди і в якості студента переглянути фільм.

Авось сподобається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 05.10.2015 пише:

    Будуть мати де пиво пити бехарі

  2. The Notorious B.I.G. 06.10.2015 пише:

    Ще б рибу запустили 🙂

  3. Вертоліт 07.10.2015 пише:

    Там є риба)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*