Чому жінки вічно скиглять? - Блог про Львів

Чому жінки вічно скиглять?

Чому жінки скиглять

Продовжуємо…

Повертався вчора Воробус додому після тренування маршруткою і не хотячи підслухав розмову двох панянок, які сиділи прямо біля мене.

Ну, знаю, підслуховувати бесіди не гарно, але таке вже життя наше, що в громадському транспорті як не маєш навушників, то хочеш ти цього чи не хочеш, а таки в «темі» розмови інших людей.

Так от, дві жінки середніх літ розказували про свої проблеми. Одна казала, що вже її дістало це життя. Якась одна банальщина. Набридло все.

Вийшла заміж, думала що потрапила в рай, все було на початках добре, але коли минув рік спільного життя все змінилося.

Жінка прокидається зранку, збирає дітей до школи, йде на роботу, потім приходить ввечері, готує їсти, а чоловік останнім часом уваги не приділяє.

Грошей заробляє мало, плюс приходить майже через день напідпитку. Як такого особистого життя нема.

Так звана коліжанка послухала все це і почала розповідати свою історію. В неї все навпаки, гроші ніби є, хата також, розваги, а хлопа для життя ніяк знайти не може. Кого лише не шукала, як себе не прибирала – все ніяк.

А роки вже не ті, минуло тридцять і що робити далі не знає.

А хочеться кохання, сексу, дітей… Біда та й годі.

Нічого дивного в цьому нема, адже жінки вони такі по житті, що постійно люблять скиглити.

Також читайте:   Найулюбленіше творіння Митрополита Андрея : Ігор Кожан національний музей у Львові ім. А. Шептицького

Я і на роботі буває наслухаюся усілякого. То Інтернет пропав – життя рухнуло без фейсбука, то дитина захворіла, то грошей не вистачає, а хочеться щось купити нове.

Одним словом, на подібне звертати уваги не варто.

Знаю, жінки зараз мені дорікнуть, що чоловіки такі самі, без жінок нічого зробити не можуть тощо. Можливо й не можуть, але принаймні за банальщину не скиглять.

Вони часто сідають за стакан оковитої чи кухоль пива і починають спілкуватися на теми: букмекерських контор, розпивання напоїв з градусом, огляди дівчат, які проходять поруч і так далі.

Чому вони не скиглять? Та напевно тому що по природі вони зовсім інші.

Повертаючись до дівчат скажу, що скиглити явно не треба, а треба робити висновки. Щось не клеїться в особистому житті треба робити все необхідне щоб його налагодити. Нехай навіть ввечері поговорити з тим же чоловіком, запропонувати кудись поїхати разом, спитати що не так.

Не вийде, то до побачення. Самі ж вибирали собі супутників по житті. Решта проблем ж вирішується елементарно.

Інтернет з’явиться, дитину треба лікувати, а речі можна купити коли буде зарплата.

Тим не менше, ми вас жінок любимо, а то було би не цікаво жити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. vrubli 07.10.2015 пише:

    Але ж то вже написав, але то вже нарадив 🙂
    Ігоре, треба людям давати конкретну поміч! 🙂
    Варто було одразу підбити клини до тієї, що без чоловіка – гляди і собі б жінку знайшов 😉

  2. Вертоліт 07.10.2015 пише:

    Ой то хто нашого Воробусика вже обідив ???))Ану перестань скиглити, ти мужик чи хто!!!

  3. Arwenita 07.10.2015 пише:

    “жінки вони такі по житті, що постійно люблять скиглити”.

    Воробусе, ти провокатор! =))

    Утримаюсь від узагальнень з приводу чоловіків в даному випадку.

    По темі. Кожен – сам коваль свого щастя. З Божою поміччю, звісно. Якщо жінка (привіт феміністкам!) звалила всю роботу на себе – хай не дивується, що чоловік уваги не звертає. Має бути розподіл обов”язків у родині. Як тільки жінка починає бути “супервумен” (в сенсі “горящей избы и коня на скаку”) – чоловік не бачить сенсу допомагати. Йому нецікаво. А навіщо? Ти й так чудово сама впораєшся. Якщо раніше жінка берегла домашнє вогнище, виховувала діток, то зараз вона, як і чоловік, працює, а хатня робота нікуди не ділась, плюс діти. Тобто жінка стала працювати вдвічі більше. Саме тому важливо дати зрозуміти, що ти – “жінка, а не посудомийка”, і тобі теж буває важко. Адже сила жінки – у її слабкості. Недарма так говорять. Коли чоловік допомагає дружині, не дозволяє їй втомлюватись настільки, що ввечері нічого більше не хочеться, крім спати, а вона робить все для того, щоб йому було комфортно й зручно бути з нею (вдома все прибрано, приготовлено, випрано), спілкується з ним, заохочує до більших досягнень – тоді це повноцінна родина, яка проживе разом довгі роки. І жодних скиглень. Жінка має бути мудрою. Це її обов”язок. Легковажність жінки майже завжди обертається негараздами в родині. На цю тему, звичайно, можна писати багато.

    Чоловіки теж не безгрішні. Тут вже треба бути дуже уважною – особливо в той момент, коли заміж виходиш. Погодитись – багато розуму не треба. А потім можна зіпсувати собі всю молодість і життя в цілому. Бо, виявляється, він – лінтюх, мамчин синочок, альфонс, “руки з дупи” і таке інше (потрібне підкреслити). А куди ж очі дивились, коли ви ще зустрічались? У такому випадку є 2 варіанти: або змиритись, або розлучатись. Перевиховати чоловіка майже неможливо. Хіба щось екстраординарне трапиться і він повністю переосмислить свою поведінку.

    Навіть не знаю, що краще: скиглійство чи алкоголізм (який неодмінно розвинеться, якщо кожне бажання поскиглити заливати градусними напоями).

  4. ARMIKRON 08.10.2015 пише:

    Горобчику, ти перегрівся? Чи блінів об’ївся? Скиглення, скиглення – в кожної людини бувають хвилини слабкості та відчаю (неважливо, чоловік чи жінка). Скажеш не так? Що чоловіки, що жінки бачили, кого обирали (коли в РАГСі казали “так”). Якщо вже зачепив таку тему, чому не розвиваєш? Що робити жінкам в хвилини слабкості та відчаю, або що робити чоловікам. Варіанти піти напитись, з кимось переспати не підходять. Ну так, Пташеня, розгортай тему, чи це лише написано поверхнево?

    • The Notorious B.I.G. 08.10.2015 пише:

      Як на мене, то варіанти напитись та за кимось переспати – саме те що треба 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Що робити, коли жінка у відчаї

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*