Бокс. Усик перемагає Родрігеса (відео) - Блог про Львів

Бокс. Усик перемагає Родрігеса (відео)

Олександр Усик перемагає

Вчора для українських вболівальників спорту був великий день. Ще б пак, спершу о 19 годині за київським часом у місті Париж (Франція) проходило жеребкування групового етапу футбольного Євро-2016.

Нагадаю, хто не знає, вже у червні за вихід із групи наша футбольна збірна буде змагатися із такими збірними як: Німеччина, Польща та Північна Ірландія.

А чотирма годинами по тому, у київському палаці спорту наш боксер Олександр Усик відстояв у поєдинку з кубинським боксером – Педром Родрігесом титул інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій категорії.

Чесно признаюся, ваш автор щось зовсім забув за цей бокс. Напевно причина в тому, що після нещодавньої поразки Володимира Кличка я в цьому виді спорту розчарувався.

Але, як сказав мені сусід, що якраз зателефонував мені й запитався чи дивлюся бокс, треба вболівати за Усика, адже після Кличка – це буде якраз той боксер, який у майбутньому має радувати наших громадян своїми перемогами на рингу.

Пам’ятаю навіть був на прем’єрному бою Олександра що проходив на стадіоні «Арена Львів».

Повертаючись до вчорашнього поєдинку нашого спортсмена проти кубинця Родрігеса, то розпочали його боксери якось аж дуже обережно.

Також читайте:   Кличко переміг Бріггса (відео)

У перші три раунди переваги когось із спортсменів не було і лише в четвертому раунді перевага Олександра почала все більше та більше відчуватися.

У п’ятому раунді кубинському боксеру Усик розбиває ніс, а перед гонгом шостої трьох хвилинки гість Києва опинився в нокдауні.

Завершилося все у сьомому раунді. Саме тоді український боксер продовжив бити суперника, а чергова серія бічних ударів відправила Родрігеса на підлогу, після чого кубинець вирішив не продовжувати бій.

Зал вибухнув гучними оваціями… В Україні також вміють підтримувати….

Усик перемагає, захищає свій титул і поки що після 9-ти проведених поєдинків на професійному ринзі не знає гіркоти поразок. Далі буде?

Опісля в інтерв’ю він скаже, що нічого більше він не хоче лише б в Україні та у світі був мир та люди не гинули. І я його можу зрозуміти.

Лягати спати кожного дня з думкою, а чи житиму завтра – не діло.

Вітаємо Олександра з перемогою, чекаємо його наступних поєдинків, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео бою між Усиком та Родрігесом і ще раз побачити ці миті української перемоги:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*