Бокс. Усик перемагає Вентера (відео) - Блог про Львів

Бокс. Усик перемагає Вентера (відео)

Усик перемагає Вентера

Насиченим на різні події видався минулий день для автора блогу – пана Воробуса. Подій було багато і я старався максимально про них написати.

Як це оперативно вдалося втілити в життя – судити вам, але не згадати про бокс у якому честь нашої країни захищав – Олександр Усик було би гріхом.

Так, так, після того як успішно роками боксують брати Клички за молодого спортсмена із Сімферополя мало хто знав. Познайомився люд із ним в жовтні місяці, коли українець проводив свій бій на львівському стадіоні «Арена Львів».

Тоді Олександр здобув перемогу над болгарином Брюером і здобув титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Сьогодні ж у київському палаці Спорту Усику цей титул приходилося захищати у бою із південноафриканцем – Дені Вентером.

Можна було не сумніватися, що підтримка українцю буде гарантована ще та. Зал був забитий вщент, а серед відомих людей на бою можна було побачити діючого мера Києва – Віталія Кличка, співака – Святослава Вакарчука тощо.

Гімни обидвох країн ще більше заітрингували. В очах спортсменів було помітно максимальну налаштованість. Але, все ж нас більше цікавила фізична та спортивна форми Олександра Усика.

Як покаже згодом бій, перебуває наш спортсмен у чудовій формі і протягом усього поєдинку він переважав свого опонента.

Також читайте:   Команда "Група здоров'я" - срібний призер літньої другої ліги міні-футболу Львова - 2013

До 5-ого раунду в африканця шансів на перемогу як таких не було і здавалося от-от суперник українця впаде. Проте, Вентер витримав удари і після екватору поєдинку вже сам почав нагнітати.

Що цікаво, Усик час від часу навіть почав пропускати удари. Час минав, а африканець ніяк не падав. І вже навіть подумалося що бій триватиме всі 10-ть раундів.

Для глядачів це цікаво, а от для спортсменів ні адже в кінці ще треба переживати за те що ж там нарахують судді. Тим більше що один із суддів був з Росії.

Щось вони часто бувають на поєдинках Усика. 😀

Але, до підрахунку не дійшло адже в 9-ому раунді серія ударів українця змусила таки Вентера впасти. Піднятися він так і не зумів.

Усик перемагає, захищає титул і чекає тепер в опоненти більш серйозніших спортсменів.

Опісля бою Олександр подякував всім за несамовиту підтримку, привітав із святом Андрія і пообіцяв ще не один раз радувати своїх фанів новими та новими перемогами.

Насамкінець, пропоную переглянути відео нокаута у 9-ому раунді бою між Усиком та Вертером:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*