Воробус написав листа до Миколая - Блог про Львів

Воробус написав листа до Миколая

Лист до Миколая

Черговий день розпочався, п’ятниця, а це означає, що потрохи ми наближаємося до кінця робочого тижня, ну і до завершення 2015 року.

Надворі ще погода радує, з самого ранку почав падати сніг і відчувається святковий настрій.

Все-таки, вже завтра вночі по домівках буде ходити Миколай і буде носити подаруночки тим людям, які протягом року були чемними.

Не знаю чи прийде Миколайко до Воробуса, бо деколи був не чемним, але спробую вже, традиційно, з року в рік написати листа, покласти його під подушку, а вже потім протягом наступного року подивитися чи мої бажання збудуться.

Кажуть в голос озвучувати бажання не можна, бо не збудуться, але автор блогу спробує зламати всі стереотипи.

Побачимо що з цього вийде.

Отже, Воробус просить у Миколая наступне:

1. Хочу, щоб нарешті в нашій країні та у цілому світі запанував мир та спокій.

Вже набридло слухати та дивитися на те, як люди один одного вбивають, зневажають і так далі.

2016 рік має бути роком миру. Буду в це вірити.

2. Щоб люди один одного більше поважали, а то як не вийдеш на вулицю, то зустрічаєш один за одним рагулів. Вони або хамлять ходячи пішки, або їздять на автівках і порушують правила дорожнього руху.

Також читайте:   Міжнародний день рідної мови

Їм же начхати на всіх.

3. Щоб читачі блогу заходили на наш ресурс, почерпували з нього, сподіваюся, щось корисне для себе, адже редакція старається радувати вас з дня на день новими публікаціями, шукати щось цікавеньке й не лише.

4. Коментарі.

Нещодавно мене запитували, а чому так мало читачі коментують пости. Так от, відповідаю, тому що колись всі лише знайомилися з блогом, а тепер вони є постійними читачами і заходять сюди щоб знайти для себе щось новеньке.

Ну, можна попросити у Миколая повернути активне коментування на нашому ресурсі.

5. Що просить Воробус для себе?

Перш за все здоров’я мені та людям, які мене оточують. Розкажу вам випадок з життя. Коли на початку року мені робили операцію, то вже думав що ніколи не буду подорожувати в гори, бігати футбол.

Але, наполеглива праця та віра допомогла мені не лише вернутися у спорт, а й втілити в життя мрії, які я будував цього літа.

На наступний рік будемо покоряти Європу, принаймні на це сподіваюся. Хотілося би відвідати чемпіонат Європи з футболу, де, нагадаю, буде грати й збірна України.

6. Різочку.

Без неї свято Миколая не обходиться. Воробус же був й трохи не чемним.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 18.12.2015 пише:

    А я хочу щоб закінчилась війна. Хочу щоб люди стали добріші один до одного. І дуже ну дуже хочу щоб люди стали вихованішими. І побільше читайте)

  2. Arwenita 19.12.2015 пише:

    Наступного року теж напишу =) А в цей раз попросила подумки. Адже він – Святий і Чудотворець, а значить все про всіх знає: що кому більш потрібно. Маю велику (ні, величезну!) надію, що він почув і подарує, крім цукерок (до речі, дякую тобі, Святий Миколаю, за смаколики!), те, про що я останнім часом мрію.

    Усім читачам і, звичайно, Воробусу бажаю, щоб Святий Миколай приносив вам те, про що ви мрієте. Головне – вірити. Дуже-дуже =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*