Святкування Китайського Нового року у Львові (відео) - Блог про Львів

Святкування Китайського Нового року у Львові (відео)

Китайський Новий рік

Продовжуємо…

Насиченим на різноманітні події видалися ці вихідні для Ігоря Воробуса. Я й у футзал грав, і в такому парку нашого міста як Погулянка гуляв, й на Високий замок злазив і навіть брав участь у святкуванні китайського Нового року у Львові.

Про більшість із цих подій розповім вже завтра, коли буде день, більше сил й фотографій, а поки що таки оперативно розповім про святкування китайського Нового року.

Так от, те, що буде святкування китайського Нового року у Львові знав давно. Єдиною проблемою було встигнути на 18 годину в центр міста щоб разом з іншими людьми відсвяткувати це свято.

Це мені таки вдалося завдячуючи одній хорошій людині, яка підкинула Воробуса й компанію в сам центр нашого міста.

По дорозі ми навіть сміялися, що будемо святкувати Новий рік з китайцями, можливо вони заберуть нас до себе хоча б на екскурсію.

Жарти, жартами, але китайців на площі Ринок, де відбувалося дійство бачив мізерну кількість. Але, мене більше цікавили не вони, а обіцяне лазерне шоу та дракони.

Обіцянки організатори дотрималися і майже о 18 годині за київським часом почали відраховувати відлік часу. А опісля люд (зібралося близько двох тисяч) почав дивитися за лазерним шоу.

Також читайте:   З Днем Незалежності, Україно!

Мені самому було цікаво що приготували організатори, адже всі добре пам’ятають скандал з шоу на святкуванні 750-ого дня народження міста Лева.

Якщо сказати так відверто, то чимось особливим мене шоу на китайський Новий рік не вразило. Не сусідніх до сцени будинках було типу світлове шоу де були й літаючі тарілки, й китайська стіна, й Україна її територією тощо.

Тривало все це дійство не більше 10-ти хвилин і якщо нашим читачам буде цікаво, то вони можуть переглянути відео нижче, де Воробус завдяки відео зумів хоч якось донести святкування від китайців до нас.

Після лазерного шоу відбулася святкова хода драконів. Чесно, думав буде щось більш грандіозніше, а тут люди просто надули драконів й пройшлися з району італійського дворику до ковзанки.

Звісно, що нарід робив багато світлин, діти тішилися, але за деякий час все це завершилося. Зустріч китайського Нового року, як і українського, минула досить таки швидко.

2016-й наступив й треба жити далі… Потім буде 2017-й, 2020-й і так далі роки.

Особисто мені святкування сподобалося, людей трохи повеселили…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*