Чи можливий день народження без алкоголю? - Блог про Львів

Чи можливий день народження без алкоголю?

Стоп!!! Алкоголь!!!

Насиченим на різноманітні події видається життя для автора блогу. Не встигаю завершити з одним ділом, як вже треба братися до іншого.

Хоча, часто виникають такі ситуації, що я буваю не готовий до тієї чи іншої події.

Що я тут маю на увазі? От, для прикладу, вчора Ігор Воробус отримав запрошення від свого родича прийти на святкування дня народження. Ювілей як не крути…

Треба йти.

Єдиною проблемою, яка мене хвилювала до забави – було те, що я взагалі не вживаю алкоголю.

Щоб наші читачів не задавали багато запитань у коментарях на кшталт, а що ж сталося з Воробусом, чи все добре зі здоров’ям відповім, що нічого страшного, на даний момент лікую спину й вирішив утриматися від вживання будь-якого виду алкоголю.

Але, ж як йти на таку забаву й не пити? Мені може стати просто скучно у компанії питущих.

Прийшлося якось терпіти. Признаюся чесно, вперше в житті ходив на день народження й не вживав а ні краплі алкоголю. Таке собі випробування.

Як я його зумів перебути?

Найважчим був початок та кінець забави. Гості зійшлися, Воробус прийшов невчасно й одразу ж мені запропонували сказати тост й само собою випити.

Яким було здивування гостей, коли я підняв стакан з компотом й побажав імениннику кілька хороших слів.

А далі люд кинувся спілкуватися та їсти приготовлені страви. Ось тут автор блогу мав що робити.

Також читайте:   18 - це число. Вік не показник

Знаєте як буває на різних забавах. Раз випили, другий, третій й за страви потрохи починаєш забувати. А тут в мене було багато часу, щоб все розпробувати, поспілкуватися з людьми на різноманітні тематики й не лише.

Звісно, під гаряче та огірочки пасувало би випити 50 грам оковитої, але якщо собі поставив завдання не пити, то навіщо себе дразнити.

З часом гості почали переходити на свою хвилю й за деякий час я вже почав мало їх розуміти.

Недаремно кажуть, що тверезий дуже рідко знаходить спільні теми для розмови з випивши. Добре, що окрім мене непитущих на забаві було ще двоє. От ми і собі згодом більше говорили.

Тости на коня. І знову ж таки починаються «напряги».

«Та давай випий 50-ть грам за іменинника, нічого тобі не буде від них». Саме такі слова лунали у мій адрес. Але, то таке… Не буде, то не буде, та якщо цілу забаву не вживав алкоголь – для чого себе мучити в кінці?

Шкода що не було музики. Воробус би точно знайшов собі чим зайнятися. Були би танці з мого боку, замовлена пісня імениннику тощо.

Висновок – день народження без алкоголю відбути можна!!! Скучно сидіти, але цілком реально.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*