Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 2:0 Янг Бойз (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 2:0 Янг Бойз (відео)

Шахтар перемагає Янг Бойз

Вчора у місті Львові знову був великий футбол. У рамках кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів в гості до донецького Шахтаря приїхала грати команда з Швейцарії – клуб Янг Бойз.

Цей матч на радість українським вболівальникам футболу завершився перемогою саме «гірників» із рахунком 2-0.

Вже, традиційно, всіх моментів зустрічі описувати не буду, а зосереджуся на цікавинках гри.

Гра Шахтаря

Із приходом до керма команди нового тренера – Пауло Фонсеки, Шахтар почав грати якось по іншому. Тепер велика кількість часу приділяється грі в захисті. Моментів створюється обмаль й це приносить результат.

Так і вчора. Шахтар ніби не вражав грою, а спокійно переміг 2-0.

Гра Янг Бойз

Вище голови ця команда не стрибнула. Їй треба ще довгий час грати та набиратися досвіду щоб змогти у майбутньому перемагати команди рівня того ж таки Шахтаря.

Ніби на початку гри вони щось трохи рухалися, подали багато кутових, мали момент… а потім зупинилися. А коли ще й був вилучений з поля їхній гравець, то швейцарці взагалі думали коли завершиться цей матч.

Доля Ракицького, Кучера та Коваленка

Також читайте:   Євро-2022. Група «D». Боснія і Герцеговина – Грузія – 1:2 + ВІДЕО

Новий «коуч» дав зрозуміти, що в його команді авторитетів нема. Якщо грають інші люди й дають результат, то він готовий не випускати колишніх лідерів. Це дуже й дуже цікаво, адже можуть розпочатися у команді й конфлікти. За то грає Ордець, Бернард…

Атмосфера на стадіоні

Поєдинок кваліфікаційного раунду не викликав особливого ажіотажу серед людей, тому заледве було заповнена половина стадіону. Думаю, що вже в наступному раунді ситуація кардинально зміниться та й все буде залежати від суперника. Львівський глядач вже балуваний на імениті команди.

Та, приємно, що після гри гравці та тренерський склад подякували глядачам за підтримку. За Луческу такого не було.

Помітно, що Фонсека в цьому плані також почав працювати.

Шахтар перемагає з рахунком 2-0 і вже через тиждень на нашу команду очікує поєдинок-відповідь у Швейцарії. Думаю, що проблем в цій грі не має бути. Єдине що поки що турбує, так це штучне поле на якому буде відбуватися гра.

Побачимо як буде, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Шахтарем та Янг Бойзом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*