Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Гороскоп

Продовжує Воробус дивитися на зірки та прогнозувати події нового, 2017 року для того чи нішу знаку зодіаку.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2017 рік можна прочитати тут, а для Раків, Левів та Дів тут.

А тепер перейдемо безпосередньо до знаків зодіаку, героїв нашої сьогоднішньої публікації.

Терези (23.09 – 23.10)

Знак зодіаку, який завжди у чомусь вагається. 2017-й виключенням не стане. Терези нарешті почнуть жити по-новому, для них розпочнеться новий життєвий цикл. Вони зможуть скинути якийсь вантаж емоційних, а в деяких випадках і матеріальних проблем, і почати жити повним життям у відповідності зі своїми уявленнями про гідне існування.

У професійному плані на Терези очікує підвищення по службі, можливо навіть і зміна роботи. Тут також все залежить безпосередньо від вас.

2017-й для цього знаку зодіаку стане роком нових цікавих знайомств, подорожей. Але, Терези є Терези, адже вони в будь-яку хвилину можуть почати в чомусь сумніватися й можуть все зіпсувати.

Девіз року півня – йти на компроміси й любити оточуючих.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

У 2017 році Скорпіони будуть енергійними і дуже цікавими. У них з’явиться нестримне бажання жити, як то кажуть, на всю котушку. Вони почнуть дозволяти собі те, в чому довгий час відмовляли. Незважаючи на те, що в 2017 році представники цього зодіакального знаку ні в чому не будуть отримувати відмови, має сенс злегка притримувати свою нестримну фантазію і дотримуватися дисципліни думок і дій. По крайній мірі треба дотримуватися здорового способу життя, щоб не нашкодити своєму організму. У 2017 році Скорпіонам доведеться навчитися раціонально розподіляти свій час на дім та роботу.

Також читайте:   Батут – це весело провести час разом з близькими!

Стрілець (23.11 – 21.12)

У 2017 році Стрільці будуть працювати на перспективу. Вся їх діяльність – ідеї для особистого розвитку. На початку року вони чітко зрозуміють, що зупинилися і що якийсь прогрес вкрай необхідний. Можна з упевненістю стверджувати, що надії представників цього знаку Зодіаку здійсняться. Події 2017 року найбільш своєю логікою будуть підштовхувати Стрільців до вибудовування планів на майбутнє.

Треба сказати, що обставини 2017 року цілому стануть сприяти духовному піднесенню Стрільців. Пройшовши через ряд випробувань, представники цього зодіакального знаку отримають чітке уявлення про те, що ними рухає і чого вони найбільше хочуть. Можливо, протягом року Стрільці кілька разів віддаляться від звичної дружньої компанії і колег, будуть вести відокремлений спосіб життя.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*