Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Овен, Телець, Близнюки) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Мавпа

Їхав сьогодні зранку Воробус на роботу, зустрів знайому, а та до мене одразу ж із запитанням – коли я опублікую на блозі гороскоп на наступний рік.

Хмм, задумався, адже якщо чесно за цю традицію з року в рік просто забув. Буду протягом наступних чотирьох днів надолужувати, адже старатимуся максимально повно описати що очікує на три знаки зодіаку, які йдуть по черзі.

Розпочнемо із Овнів. Що їм на прогнозувати зорі і чи буде прихильною до них мавпа.

Овен (21.03 – 20.04)

Цей рік для «баранчиків» буде набагато кращим чим минулий. І це в першу чергу через те, що вони нарешті знайдуть своє кохання. Ті, хто вже його мав – ще більше зміцнять свої стосунки.

От власне саме кохання дозволить народженим під цим знаком зодіаку з легкістю виконувати свої справи.

В кар’єрному плані також очікують зміни. Для тих, хто таки наважиться змінити роботу складеться все успішно. Бажано це зробити у першій половині року.

Хто ж буде сидіти на своїй посаді ще рік, то під його кінець очікують проблеми із співробітниками, можливі конфлікти.

Щодо здоров’я, то воно як завжди в «баранчиків» буде хромати. Тому, щоб цього не сталося, треба багато подорожувати, займатися спортом і обов’язково поїхати на море.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Телець (21.04 – 20.05)

Для цього знаку зодіаку перехідний період минув, тому настав час братися за голову та влаштовувати своє життя як треба. Зірки радять у 2016 менше часу приділяти гулькам, розпиванню алкогольних напоїв, а повністю поринути у світ науки.

Можливо навіть прийдеться змінити сферу інтересів щоб бути більш успішним.

В особистому житті можливі зради, тому своїй половинці треба приділяти більше уваги. Тих, хто вже давно в стосунках очікує весілля.

Щодо здоров’я, то з ним буде все нормально, плюс влітку на народжених під цим знаком зодіаку очікує сюрприз.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Нарешті народженим під цим знаком зодіаку вдасться розібратися із своїми проблемами і вже у рік мавпи отримати від нього бажане.

Головна умова успіху – не сидіти на місці. Можна сміливо міняти роботу, освоювати нову посаду і навіть професію.

Особисте життя

Якщо вчасно не розглянути тріщинку у відносинах, то вона може перерости в грандіозний скандал і навіть розрив. Треба бути уважними до своїх улюблених.

Зі здоров’ям теж жартувати не варто. При найменших симптомах неприємних потрібно чуйно прислухатися до свого організму і щось змінити в своїй поведінці і мисленні. Треба пам’ятати про те, що всі хвороби з’являються насамперед у голові.

Можливі депресії…

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*