Чому люди не сплять вночі? - Блог про Львів

Чому люди не сплять вночі?

Безсоння

Черговий день настав, а це означає, що прийшов час порадувати наших читачів черговою публікацією на блозі.

Після важких вихідних Ігор Воробус повертається до нормального життя і у черговому пості буду говорити на тему безсоння.

Справа у тому, що з початку цього року хворію цією недугою. І ніби вже все роблю для того, щоб спати: і фізично себе навантажую, і роблю прогулянки вечорами, і не їм на ніч.

Не допомагає. Лягаю спати, дрімаю години дві, прокидаюся в 2-3 ночі і до ранку заснути вже не можу. Зранку, звісно, що як варений і не можу нічого робити.

Добре було би поспати через обід, але ж не можу це робити по причині роботи.

Не знаю, прийдеться, мабуть, звернутися до спеціалістів щоб щось порадили, адже далі так продовжуватися не може.

Воробус то таке, а от чому не сплять інші люди.

Не буду ж цілу ніч дивитися в стелю, інколи й вмикаю компутера і залажу у всесвітню павутину. Був дуже здивований, адже ніколи би не подумав що стільки народу висить онлайн.

Серед і люди, які не мають сімей, так і ті, які мають.

Чому вони не сплять?

Знаєте, як казав мені колись один хороший приятель про людей, які страждають безсонням. Не сплять вони лише тому, що або:

Також читайте:   Які захворювання лікують Диклоберлом?

1. Лише прийшли з гулянок.

І справді, всі п’янки завершуються дуже й дуже пізно. То так лише здається, що підеш з друзями на пляшку горілки. Потім витягується ще одна, хочеться «двіжняка», дискотек і все завершується у пізню годину.

2. Був секс.

Тут є дві сторони медалі. Або він лише був, або ж можливо ще буде. Хоча, тут може бути й такий варіант що якраз в такій годині й партнера шукають.

3. Не було сексу.

Переважно дана ситуація спостерігається в сім’ях. Якщо все добре пройшло, то сплять партнери як забиті. Якщо ж все навпаки, то і дурка в голову лізе, й хочеться щось прочитати, за кимось поспостерігати й так далі. Соціальні мережі, як варіант.

4. Хтось захворів.

Висока температура, кашель та інші недуги часто не дають заспати. Не дивно, що для того, щоб хоч якось себе розважити треба зайти в Інтернет.

5. Безсоння.

Як і в автора блогу, є синдроми цієї хвороби.

6. Праця.

Таких людей мало, але вони є. Знаю кількох, які працюють в нічну зміну. Відповідно й щоб не заспати вмикаються соціальні мережі.

А ви спите вночі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*