Про здоров’я, картоплю і дівчат у коротких спідницях - Блог про Львів

Про здоров’я, картоплю і дівчат у коротких спідницях

Крокуси

Середа, свого роду середина робочого тижня й вашого автора пробило на філософію. Інколи таке у мене буває.

Вже, традиційно, розповім про те, що мене хвилює в даний момент.

Отже, нарешті наступила весна. Не люблю я холоду, тому тепла погода й сонечко, зокрема, це для мене як бальзам на душу. Люблю коли можна вже не одягати теплі набридливі куртки, а можна взяти светрик, мешти й собі спацерувати.

Також із приходом теплої пори року наші улюблені дівчата почали роздягатися. Інколи аж очі болять за цим всім дивитися. Вродливі у нас представниці прекрасної статі, що не кажіть.

Робота

Що вона останнім часом мене напрягає. Інколи її буває стільки, що лише й думаєш, а коли ж вона завершиться. Також є бажання кудись виїхати, забути за інтернет, комп’ютери і так далі.

От минулих вихідних вдалося вибратися в гори. І що було кепсько? Супер, свіже повітря просто зробило з мене зовсім іншу людину.

До вилазок на природу вже настільки звик, що зараз хочеться кудись їхати знову й знову. Сподіваюся, що до свята Великодня це вдасться зробити ще не один раз. Можливо навіть найближчих вихідних.

Сон

Ви собі навіть не уявляєте як я хочу спати. Наче все просто, треба прийти додому, забути за все і лягти. Але, ж по приході якраз додому заснути то не можу. Страждаю серйозним безсонням, а от наступного дня просто перевертаюся.

Також читайте:   Словесний понос

Казала мені одна дівчинка що треба наїдатися перед сном і тоді все піде як по маслу.

Город

З року в рік собі кажу, що брати участь в цьому ділі вже не буду, але вічно мене хтось переконує і на далі садити картоплю, буряк, капусту й так далі.

Думаю 2017 не стане виключенням.

Футбол

Швидше за все що в понеділок буде фінал кубка Надії, де команда за яку виступає ваш автор – «Нові імена» зустрінеться з «Альтернативою». До цього матчу готуюся у всеозброєнні, все-таки, здобути черговий трофей також хочеться.

Здоров’я

Ще на початку року лікарі прогнозували мені важкий шлях відновлення після проблем зі серцем. Довів собі й громадськості, що якщо чогось захотіти, то неодмінно це можна добитися.

За хворобу потрохи забуваю, інколи скаче тиск, але не більше. Спорт та природа мене лікують.
А ще спілкуюся з хорошими людьми і це є запорукою успіху.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 29.03.2017 пише:

    Казала мені одна дівчинка що треба наїдатися перед сном і тоді все піде як по маслу.

    якщо же робити все навпаки, то може напитись енергетиків, включити світло і врубати музику?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*