Карпати в західному дербі перемагають Волинь (відео) - Блог про Львів

Карпати в західному дербі перемагають Волинь (відео)

Димова завіса

Як і обіцяв зранку, таки вибрався сьогодні на футбол і варто сказати не пожалів. Давненько не ходив на Карпати, а тут і Волинь до Львова приїхала.

Відкрию маленький секрет. Автор має волинські коріння, тому після Карпат ця команда для мене як рідна.

Перед тим як потрапити на стадіон, хотів втілити в життя давню мрію, а саме зробити фото з їхнім головним тренером – Віталієм Кварцяним.

Так склалися обставини, що вічно мені щось заважало це зробити. То Кварцяний у Львів не приїхав, то я не мав часу прийти під готель, то поїхав він окремо від команди. Одним словом, якийсь він невловимий був для мене.

В цей недільний день все вийшло. Проживав майбутній суперник Карпат на Сихові, а це буквально поруч із будинком де проживає Воробус.

Кварцяний не особливо хотів робити фото, але мені таки вдалося його переконати це зробити. Хоч буде потім що згадати.

А потім що Волинь, що автор вирушили на футбол. Попереду на нас очікував поєдинок за виживання у прем’єр-лізі.

Організація поєдинку

Все пройшло на рівні, але не сподобалася робота стюардів. Людей на гру прийшло близько трьох тисяч, а черги на вході були такими ніби до міста Лева приїхав мадридський Реал.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 1:1 Манчестер (відео)

Можна ж якось це все робити швидше.

Погода

Склалось таке враження, що сьогодні надворі був не квітень, а грудень місяць. У першому таймі було тепло, світило сонечко. А от у перерві почав падати такий сніг, що другий тайм перетворився для глядачів на справжнє пекло. Було настільки холодно, що вболівальники більше думали не за гру, а за те, коли цей матч завершиться.

Погода

Гра Карпат

Не знаю як там наша команда грає в інших матчах, а сьогодні «зелено-білі» зіграли дуже слабо. Так, на початку гри вдалося забити гол, ми повели в рахунку. А далі Карпати тупо відбивалися й моментів до завершення гри фактично не було.

Все-таки, Волинь остання команда першості. Дивно…

Гра Волині

Не думаю, що Кварцяному та компанії вдасться зберегти прописку у найвищому дивізіоні. Як такого кадрового потенціалу нема. У їх складі грає дуже багато молодих виконавців. Так, вони старалися протягом усього поєдинку, але цих зусиль було замало щоб здобути принаймні нічию.

На цьому все… Не знаю коли буде наступна гра між цими суперниками у місті Лева, адже якщо лучани таки покинуть вищий дивізіон, то не буде й вже традиційного дербі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*