Як вирубують ліс біля гори Ключ у Сколе - Блог про Львів

Як вирубують ліс біля гори Ключ у Сколе

Вирубка

Воробус продовжує подорожувати і вже найближчим часом планую підкорити нову вершину. Головне щоб була погода й здоров’я все це зробити.

Вже завтра розповім про наш прогулянковий похід на вершину Ключ, а поки що про негатив з яким мені довелося зіштовхнутися коли я туди піднімався.

Карпати, Сколе, недалеко від водоспаду Кам’янка спілкуюся з місцевим продавцем. Окрім того що він просить щось у нього купити, так ще й каже наступні слова, цитую: «Радив би вам сходити на гору Ключ, там лісоруби проклали нову дорогу й тепер його знайти не так важко як колись».

Про нову дорогу знав, адже ще минулого року ми з нуля шукали цю гору й тоді її лише будували.

Цього разу також пішли по ній і якщо чесно, то я просто таки був шокований від побаченого. Ближче до вершини лісу почало ставати все менше й менше, а все через вирубку, яку там влаштували лісоруби.

Не знаю коли вже завершиться цей рагулізм. І ніби влада змінилася, у тому ж таки Коростові та в районі гори Парашка зупинилася вирубка, але це так бачу лише замилювання очей.

Вирублення дерев

Те, що робиться біля Ключа іншим словом як рагулізм, варварство не назвеш. У порівнянні з минулим роком вирубали ліс для нової дороги. Хоча, вона тут так потрібна як зайцю стоп сигнал. Хто сюди заїде, якщо навкруги болото й приходиться все обходити як тільки можна.

Також читайте:   Що таке щастя?

Але, і це ще не все. Так собі думаю під дорогу лісоруби придумали ще й вирубку лісу по боках. Хоч би рубали ці дерева через одне, а то забирають усе.

Так виглядає, що якщо ці дії не припинять, то незабаром гору Ключ можна буде побачити із дороги по якій їздять автомобілі.

Одинокі дерева

Взагалі дуже прикро на це все дивитися й сподіваюся, що це неподобство колись припиниться. Ми ж боремося за свою екологію, а натомість її лише знищуємо.

А далі роздумів. Спускалися з гори Воробус і компанія іншою дорогою. Так от саме там би здалося її почистити. Та, що ж там рубати берези? Бук ж краще дерево.

До речі, насамкінець, розповім про те, як я свого часу писав всім кому лише можна: президенту, захисну довкілля і так далі по темі знищення озера Лужки.

Як ви думаєте, хтось мені відписав? Ні. Виходить всім начхати.

Дерева

Нова дорога

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*