З міжнародним днем туризму!!!

День Туризму

Якщо ви уважно читаєте блог, то знаєте, що я часто у своїх розповідях використовую слова «подорожувати – це круто».

І справді, скільки разів вже кудись їздив.

Тему туризму згадав не просто так, адже саме сьогодні, 27 вересня весь світ відзначає свято, яке має назву – Міжнародний день Туризму.

Встановлено воно було Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія.

Не дивно, що сьогодні та й зрештою у найближчі дні люди організовують багато подорожей саме присвячені цьому цікавому дню.

Міг би зараз писати ще багато й багато історію, але не буду цього робити. Краще розповім про те, як Ігор Воробус зайнявся туризмом.

Так от, щоб визнали у дитинстві та й під час навчання в університеті подорожував мало. Не знаю чому так, але факт залишається фактом.

Походеньок в гори й взагалі боявся. Вічно боявся простудитися. Змінилося все у 2010 році, коли мій хороший приятель Володя витягнув мене в гори. Як зараз пам’ятаю що ходили ми на гору Парашка.

Будете сміятися, але на даний момент ця гора залишається для мене найбільш відвідуваною. Якщо не помиляюся, то був на ній десь 12-13 разів.

Також читайте:   Що таке екологічний туризм?

Влітку, взимку, восени, весною – це все без різниці.

Повертаючись до 2010 року, то був зовсім недосвідченим туристом: взяв сумку через плече замість гірського рюкзака, не мав нормального взуття, за такі речі як ліхтарик чи газовий балон взагалі мовчу.

Часи зминули, походи також й вже зараз можу сказати, що став зрілим туристом. За менше як 6 років вдалося побувати на великій кількості вершин.

Заманювали мене гори у першу чергу тим, що там можна відпочити від насиченого буденного життя, побачити для себе щось нове, зрештою відчути небезпеку. Бувало таке, що доводилося втікати від звірів та й спати в екстремальних умовах.

Але, незважаючи на всі проблеми, які виникали у подорожах завжди казав і буду казати, що подорожувати – це круто. І стосується ця теза не лише гір, а й інших місць для пізнавання.

Ними можуть бути як міста, так і озера, як країни, так і закинуті об’єкти.

Вітаю всіх з днем туризму. Незабаром зима, снігопади й все найкраще у плані туризму лише розпочинається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. РоманТ 29.09.2017 пише:

    Це круто — погоджуюсь 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*