Футбол. Ліга Європи. “Зоря” б’є “Герту” (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. “Зоря” б’є “Герту” (відео)

Зоря - Герта

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки 3-ого туру турніру під назвою Ліга Європи.

Український представник у цих змаганнях луганська «Зоря» свій поєдинок цього туру проводила вдома на стадіоні «Арена Львів» проти не кого-небудь, а середняка німецького чемпіонату «Герти».

Само собою, що ваш автор не міг пропустити таку подію у місті Лева й завітав на цей поєдинок.

Побаченим залишився задоволеним, адже українська команда продемонструвала хороший рівень гри й наприкінці зуміла вирвати таку бажану перемогу.

Та, про все, по-порядку.

У порівнянні з минулим домашнім матчем проти шведського «Естерсунда» на цей раз глядач вирішив як слід підтримати свою команду. Майже 10 тисяч глядачів – це хороший показник для поєдинку Ліги Європи.

Як завжди, наш народ довго запрягав, сидів, мовчав і збудився лише після забитого голу від «Зорі». Його після штрафного забив Сілас.

А до того гості володіли повною територіальною перевагою в цій грі й могли неодноразово засмутити кіпера української команди.

Все змінилося в другому таймі коли вже «Зоря» володіла територіальною перевагою. Але, як це часто трапляється в грі, забили гості. Проста подача з кутового завершилася голом Зельке.

Також читайте:   Як Воробус зустрічав Реал у Львові

Невже знову ми втратимо перемогу в грі?

Іншої думки про це був луганчанин Сваток, який наприкінці гри чудовим ударом п’яткою зумів здобути перемогу для своєї команди.

Радості місцевої публіки не було меж. Ще довго вони не відпускали українську команду з поля. Було за що.

Окрема мова про фанів «Герти». Так, як вони вболівали за свою команду ще треба повчитися. В деяких моментах вони перекрикували 10 тисяч людей, які вболівали за «Зорю».

Глянувши на них мені одразу ж пригадався матч між «Шахтарем» та «Баварією», який також відбувся на стадіоні «Арена Львів».

Тоді підтримка з боку німців була ще більшою. Одним словом, є чому вчитися.

Повертаючись до «наших пирогів» скажу, що на даний момент підопічні Юрія Вернидуба займають 2-е місце в турнірній таблиці поступаючись шведам лише одним пунктом.

Тому, вся боротьба ще попереду.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*