Футзал. Кубок України. “Здвиг” програв, але досвід отримав - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. “Здвиг” програв, але досвід отримав

Здвиг програв

Як обіцяв ще вчора сьогодні поділюся своїми враженнями від відвідин футзального поєдинку кубка України в якому львівська команда «Здвиг» зустрічалася із представником першої ліги країни командою «Епіцентр К-10» з міста Івано-Франківська.

Незважаючи на те, що суперники трохи різного рівня, поєдинок сподобався й не пожалів що завітав у вечір вівторка в палац спорту «Галичина».

Про все, по-порядку.

Організація поєдинку

За неї львівській команді ставлю великий плюс. Достатньо того, що було організовано пряму трансляцію із толковим коментатором, так ще й публіку у перерві матчу розважали танцювальні колективи та була свого роду лотерея.

Хороший піар-хід для того, щоб людям було цікаво не лише під час матчу, а й у перерві.

Інтрига матчу

Звісно, що після поразки у першій грі 0:4 у львівської команди було мало шансів на вихід у наступну стадію змагань, але, тим не менше, варто віддати належне нашій команді. Хлопці боролися й, особливо, у першому таймі мали велику кількість нагод щоб відкрити рахунок у зустрічі.

Шкода, що відзначитися Войтику та компанії так і не вдалося. Хороший момент у кінці зустрічі мав Ігор Майорчак, але після його удару з 10-ти метрового м’яч влучив у поперечину.

Щодо гостей, то за цією командою спостерігаю давно, знаю як вони грають й можу сказати, що виглядали вони вчора якось аж занадто вальяжно.

Також читайте:   «Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» - «Інстал Плаза». Анонс

Чи то результат першого поєдинку так вплинув на них, чи дається взнаки що чемпіонат у першій лізі стартуватиме аж за десять днів, але вони виглядали вони не дуже.

Тим не менше, свої чотири голи «Епіцентр К-10» зумів забити й сталося це після грубих помилок у захисті львівської команди.

Дебют Андрія Коробова

Радий за свого хорошого приятеля, який хоч і хвилину, але зіграв на рівні професійних змагань кубка. Ще до початку протистояння хотів побачити його на паркеті й це сталося.

Під кінець вчорашньої гри основний воротар «Здвигу» Назар Русенький отримав травму й після наради тренерів львівської команди було надано шанс Андрію проявити себе.

Публіка зустріла вихід Коробова оплесками.

Для чого аматорським командам кубок?

Ще після жеребкування попереднього раунду змагань ходили різні розмови на кшталт, а для чого аматорам заявлятися у змагання кубку, що вони програють з великим рахунком і так далі.

У випадку зі «Здвигом» та «Галицькою Здобою» вважаю, що участь у подібних змаганнях потрібна і не лише через досвід для гравців, а й для популяризації місцевого футзалу, який в останні роки занепав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*