Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” втратили перемогу в матчі з “GTL” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” втратили перемогу в матчі з “GTL” (відео)

Автор дубля Володимир Великий

Вчора у палаці спорту «Галичина» офіційно стартували змагання у першій лізі футзалу Львова.

Цього року команда «Нові імена» за яку виступає ваш автор вирішила прийняти участь саме у цих змаганнях. В кінці сезону побачимо що з цього вийде.

А поки що «імена» відіграли перший поєдинок нового чемпіонату. У прем’єрному матчі суперником виступила команда «GTL» з якою, традиційно, ми граємо завжди важко.

Поточний поєдинок виключенням не став. З перших хвилин суперники кинулися у боротьбу й досить тривалий час до моментів біля обидвох воріт справа не доходила.

Команди більше призвичаювалися до одної до одної, а також до паркету.

І лише ближче до середини першого тайму що «Нові імена», що «GTL» почали створювати моменти. Проте, що воротар «імен» Ігор Воробій, що «логістів» Тарас Ковальчук були на висоті.

Так тривало до тих пір, поки після хорошої скидки п’яткою від Сергія Нікітіна не відзначився Володимир Великий. Він прямо таки розрядив свою гармату.

1:0 «Нові імена» повели у рахунку, а номінальні гості взялися їх наздоганяти. Проте, у першій половині їм це зробити не вдалося.

А на початку другої 20-ти хвилинки вже згадуваний вище Володимир Великий оформив дубль вдало реалізувавши пенальті.

Також читайте:   Літній чемпіонат «Все для перемоги». «Nice Guys» -ФК «Галицька здоба». Анонс

Здається перемогу в цей вечір ми не відпустимо. Іншої думки про це був наш суперник. Досить швидко гравці «GTL» один гол відквитали, а й в кінці гри й взагалі вирвали нічию.

Останні хвилини гравці нашої команди провели в атаках, суперник сидів на п’яти командних фолах, але вирвати перемогу «іменам» так і не вдалося.

2:2 – бойова нічия й так виглядає, що чемпіонат у першій лізі буде надзвичайно цікавим. Принаймні по вчорашніх матчах слабих суперників не побачив. Від того й буде цікавіше.

Футзал. Перша ліга. Нові імена – GTL- 2:2 (1:0)
Голи: В. Великий-2

Склад: Воробій (Власенко) – Нікітін, Пенгрин, Ільків, В. Великий, А. Великий, Мрочко, Бутрин, Гультяєв, Дунько

Щодо власної гри, то перед початком були побоювання за форму напередодні сезону. Вийшов у старті, за все забув вже у грі й планово зіграв перший тайм, опісля мене замінив інший воротар.

Але, думаю, що з кожним туром буду набирати й набирати. Принаймні є домовленість з командою гранд-ліги Львова про тренування.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*