Футзал. Перша ліга. “Нові імена” за рівної гри програють “Львівським Резервам” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга. “Нові імена” за рівної гри програють “Львівським Резервам” (відео)

Львівські Резерви - Нові імена

Продовжуються змагання у першій лізі футзалу Львова й вчора команда «Нові імена» провела свій третій поєдинок у цьому чемпіонаті.

Суперником в цій грі виступили «Львівські Резерви».

Як це не прикро звучить, але знову за рівної гри ми пропускаємо не обов’язкові голи й, у підсумку, програємо. Цього разу посупилися супернику з рахунком 1:2.

У порівнянні з минулою грою проти «Старяви» було прийнято рішення змінити воротаря. Замість Ігоря Воробія місце у рамці зайняв Андрій Власенко й варто сказати, провів він цю гру досить впевнено. Особливо у першій 20-ти хвилинці цей воротар відвів багато загроз від наших воріт.

Якщо по грі, то «Львівські Резерви» грали першим номером, «Нові імена» ж захищалися й при можливості проводили контратаки.

Довгий час суперник не міг розпечатати наші ворота, то ж приблизно за п’ять хвилин до завершення першого тайму граючий тренер цієї команди Юрій Цибик вийшов п’ятим польовим. Така тактика для нас була несподіваною, але ж швидко адаптувалися й навіть через деякий час забили гол.

Одна з нечисленних атак «Нових імен» завершилася подачею з кутового, яку вдало замкнув Денис Бутрин.

1:0 – хороша перевага в рахунку й другий тайм ми вже починаємо за мінімальної переваги.

«Резерви» не хотіли миритися з поразкою й вже з початку другого тайму все той же Юрій Цибик й на далі почав виходити у ролі п’ятого польового гравця.

Також читайте:   Перша ліга Львова: Матч за чемпіонство проти «Здвигу». Анонс

Саме з його пасу «Львівським Резервам» вдалося зрівняти рахунок, але перед тим Сергій Нікітін дивом не влучив у пусті ворота. Став би рахунок 2:0, у цей вечір ми б точно не випустили перемогу.

Так маємо, те що маємо.

Після того, як рахунок у грі став 1:1 суперник не ховав п’ятого й при можливості на своєму м’ячі знову використовував цю тактику.

Проте, гол у наші ворота відбувся, коли команди були у рівних складах. Як тут не передати вітання суддівській бригаді, яка не побачили явний фол на Денисові Бутринові.

Так, епізод треба догравати до кінця, але якщо фол є, то його треба свистіти, а не кліпати очима. Ще й спостерігач арбітражу там всіх заспокоює. Кожна команда би сперечалася.

Як наслідок, Юрій Шпак розрядив гармату й це вже 1:2.

«Нові імена» взяли тайм-аут після якого Денис Бутрин вийшов п’ятим польовим. Моменти щоб вирівняти рахунок на табло були у того ж таки Сергія Нікітіна, але не судилося.

Поразка за рівної гри й з одним очком в активі ми падаємо на дно турнірної таблиці.

Футзал. Перша ліга.

«Львівські Резерви» – «Нові імена» – 2:1(0:1)

Гол: Бутрин

Склад: Власенко, Воробій, Нікітін, Пенгрин, Буга, Мрочко, Бутрин, А Великий, В. Великий, Дунько, Гультяєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*