Підсумки публікацій на блозі Воробуса у листопаді 2017 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у листопаді 2017 року

Прийшла зима

Не встиг листопад місяць розпочатися, як вже завершився. Чесно кажучи, навіть не зрозумів як це сталося.

Сьогодні ж надворі вже 1 грудня і якби ми цього не хотіли, а розпочався перший місяць зими й так званий український «рамадан».

Хто не знає що це так, скажу, що від 1 грудня свята Романа й аж до Йордану (18 січня) люд святкує. Святкує інколи так, що аж «гай шумить».

Які б свята не були, як би холодно не було, але блог Воробуса продовжує свою роботу й настав час підвести підсумки місяця що минув й зробити анонс майбутніх публікацій.

Спершу про підсумки. Отже, якихось таки мега подій не було. Так, у Львові грала національна збірна України з футболу, синьо-жовті здобули перемогу над словаками, але це лише товариська гра.

Програв в 1/4 фіналу Кубка України й футбольний клуб «Львів». У мороз, але команда Романа Михайліва поступилася також представнику другої ліги СК «Дніпро-1».

Хто порадував, так це волейбольний клуб «Барком-Кажани». Львівська команда на стадії 1/32 фіналу зуміла перемогти ізраїльський «Маккабі» й пройти далі.

Також читайте:   Негода у Карпатах (відео)

Наступний суперник – всім добре відома «Воєводина». Перший матч вже наступної середи, 6 грудня відбудеться у місті Лева.

До теми спорту також би відніс збереження мого рекорду. Як Ігор Стасюк не старався, але побити рекорд Асоціації футзалу Львівщини він так і не зумів.

160-ть хвилин залишаються недоступними.

Що розізлило, так це новина про спалення туристичного будиночка під вершиною Яйко-Ілемське. Кому це було потрібно? Відтепер туристи мають спати у наметах через кучку дурачків, які лише думають як нашкодити.

Відвідав ярмарку до дня студента у львівському торговельно-економічному університеті, сходив на фільм «Вбивство у східному експресі». Здивувався забитому вщент залу. Люд у нас любить кіно.

Чого слід очікувати від Воробуса у грудні місяці?

Перш за все відкриття лижного сезону. Планую з’їздити якщо не у Славське, то на Буковель точно.

Якщо все вдасться, то вже найближчим часом відвідаю ще одне цікаве місто. Можливо й закордоном.

Наближаються свята, треба до них готуватися. Плюс, як завжди, в кінці року буду робити пости про підсумки року у Львові, світі й в Україні.

Життя триває….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*