Про мороз, пельмені та подорож, яка має запам’ятатися - Блог про Львів

Про мороз, пельмені та подорож, яка має запам’ятатися

Давненько Воробус не філософствував. Чому так? Тому що не було музик, чи як там ще полюбляє говорити наш народ.

Якщо серйозно, ваш автор забігався з різноманітними справами й було не до філософії й лише мороз змусив мене заспокоїтися. Тому, вже зараз трохи думок.

Розпочну, звісно, що з теми морозів. Як же я не люблю коли температура повітря опускається так низько. Тоді й в гори не хочеться, ні на лижі чи навіть вийти у магазин за продуктами.

У таку погоду або бавитися у романтику або ж лягати спати, напалити в домівці й дивитися цікаве кіно. Синоптики кажуть, що найближчими днями буде ще холодніше. Температура повітря у місті Лева опуститься до мінус 25 (!), уявіть собі.

Вище вже писав що саме морози змусили мене заспокоїтися й хоч трохи сидіти вдома. Гаяти не став і нарешті втілив у життя побажання моєї подруги, яка так просила приготувати їй пельмені.

Не скажу що все вдавалося, думаю завтра напишу про весь процес готування більш детальніше, але те, що подрузі сподобалося – це вже добре. Можливо на днях приготую ще що-небудь цікавеньке.

Також читайте:   Лист Воробуса до Миколайчика

Розчарували мене футбольні поєдинки. «Карпати» вже традиційно слабо зіграли в грі проти такого ж слабого одеського «Чорноморця». «Динамо» знову програло, на цей раз рівненському «Вересу», «Севілья» із приходом до керма Вінченсо Монтелли також розчарувала.

Ще донедавна дуже симпатична команда «падає» на очах. Так, програла «Севілья» Сімеоне й компанії, але ж пропускати вдома п’ять голів – це також не годиться.

Захопився хокеєм. Після того, як збірна Німеччини на стадії плей-ооф Олімпіади-2018 обіграла швейцарців почав вболівати саме за цю команду. Був дещо шокованим як жовто-чорні на за хвилину до завершення третього періоду пропустили шайбу у чисельній більшості. Але, це спорт і, варто визнати, що у ньому перемагає найкращий.

Відкрию маленький секрет. Вже незабаром на вашого автора очікує дуже цікава подорож. Куди саме поїду не скажу, все побачите згодом. Принаймні вже зараз активно готуюся до цього вояжу.

Життя триває, залишайтеся з нами й будемо робити все можливе щоб порадувати вас, читачі блогу, цікавими публікаціями. Вже зараз є ідея записати черговий випуск проекту «Книга Вголос».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*