Враження від катання на Буковелі (17.02.18) - Блог про Львів

Враження від катання на Буковелі (17.02.18)

Буковель-2018

Вчора вашому автору в черговий раз вдалося побувати на лижах. Не знаю чи то я старію, чи просто збіг обставин, але мені хочеться комфорту.

Колись я любив їздити у Славське (Тростян). Тепер же часи змінилися й хочу просто поганяти без горбів. Не виключаю, що до завершення сезону на Тростяні таки побуваю. Зараз же про Буковель.

Зазвичай на цьому гірськолижному курорті буваю під час низького сезону. Цікаво було глянути, що ж тут відбувається у високий, який, до слова, вже скоро завершиться.

Отже, ця поїздка на лижі видалася для вашого автора найкращою за весь час катання на лижах. З чого такі висновки?

По-перше, приїхали ми на курорт близько пів 8 години ранку. Завдячувати цьому треба нашому водію з «Калина-Тур», який дуже швидко доставив наш автобус до місця призначення.

Відповідно й завдяки цьому вдалося взяти лижі на прокат без черги, поснідати й близько половина на дев’яту почати катання.

Черги на підйомниках

На відміну від моїх покатульок напередодні Нового року, цього разу їх фактично не було. Хіба що інколи набридав 5-й підйомник, де збиралося дуже багато людей. Проте, коли наплив людей таки був, то вверх піднімався завдяки бугелю.

Також читайте:   Ковзанка на площі Ринок офіційно запрацювала

Наявність снігу

Снігу на курорті багато й якщо буде все добре, то його тут вистачить до травня місяця. Напередодні старту чергового катального дня всіма трасами проїхався ратрак. Їхати на лижах було дуже приємно, особливо це стосується чорних трас на яких вчора наїздився досхочу.

Був момент, коли вони почали підмерзати, а це приблизно після години 15, але всерівно спускатися було терпимо.

Травми

Не знаю чи це збіг обставин чи проста неуважність, але вчора на Буковелі травмувалося багато людей. Принаймні бачив мінімум три такі випадки. Хоча, подібні травми можуть траплятися через власну ж необережність.

Скажімо був випадок, коли я спускався чорною трасою, а туди заїхала мамочка з дитиною, яким не те що на чорній, а й на червоній трасі кататися зарано.

Погода

Вчора у Буковелі світило сонечко, хмар зовсім не було й можна було не лише покататися, а й помилуватися чудовими краєвидами гір. Добре було видно Говерлу, Хом’як, Петрос тощо.

Новинки

Бачив, що відкрили ICE HOUSE, щоправда вхід туди (135-ть гривень) відлякує відвідувачів. Також вже зараз почав працювати сноупарк на якому, до речі, є маленький бугель.

Лижний сезон триває…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*