Про весну, троля, толоку та інше - Блог про Львів

Про весну, троля, толоку та інше

Воробич

Черговий робочий тиждень розпочався, а це означає, що якби ми цього не хотіли, а треба братися за роботу.

Давненько ваш автор не бавився у філософа. І саме сьогодні, 26 березня нарешті, як кажуть, пробило.

Щоб там не говорили, не гадали, а більшості людей зима вже так набридла, що просто нема слів. Розумію коли вона наступила, мороз, але коли відбуваються різкі зміни погоди, то люди починають хворіти з їхніми тисками, то починаються різноманітні захворювання.

Сподіваюся на цей раз зима вже «відвали» й більше до нас не повернеться. Принаймні на найближчий місяць синоптики не прогнозують істотних змін у погоді. Температура повітря з кожним днем буде лише підніматися.

Лижі

Так і хочеться ще раз поїхати на Буковель, але не знаю чи випаде ще така нагода. До свята Великодня точно не буде часу, а опісля невідомо чи буде сніг. Бували роки, що народ катався на Буковелі ще й в травні. То ж, час покаже. Можливо ще один раз поїду.

Дівчата й весна

Я не знаю де вони були, але із приходом тепла на вулицях міста Лева з’явилося стільки гарних панянок, що інколи вони аж зачаровують. Можу собі уявити що буде на свято Великодня й після нього.

Також читайте:   21 червня - КОНЦЕРТ ПАМ'ЯТІ "Скрябіна" у Львові

Блог

Знаю, багато хто задає питання, а чому Воробус пише так мало публікацій? Невже набридло вести ресурс?

Відповідаю, принаймні на пів року вперед у мене є багато тем. Єдина проблема – це відсутність вільного часу. Інколи думаєш оновити блог, а це вже 12 година ночі. Відкладаю до завтра.

Буде час – будуть і нові публікації.

Тролі

Бачу, що на блог, який ви читаєте заліз новий троляка. Він усіляко пробує насолити нашим дописувачам і мені, зокрема. Так ось, єдиний спосіб його позбутися – це просто не відповідати. Можливо колись завдяки тролям можна було здобути популярність завдяки скандалам, але не зараз.

Троль як з’явився, так і з часом вимре.

Великдень

Люблю це свято. Все навкруги починає цвісти, люди влаштовують толоки, згодом посвячують пасочки. Одним словом, цікаво так.

Воробус і на далі залишається на пульсі подій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*