Стадіон “Юність”. Перезавантаження - Блог про Львів

Стадіон “Юність”. Перезавантаження

Трибуна

Наступна публікація буде присвячена споруді на якій ваш автор фактично виріс.

Пригадую, будучи ще зовсім юним, ходив сюди на матчі футбольного клубу «Львів». За «міщан» ще виступали Володимир Вільчинський, Олег Гарас, Володимир Різник, Василь Леськів і так далі.

Цікаво було… Та й людей на стадіоні «Юність» у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького збиралося достатньо багато.

Часи змінилися, футбольний клуб «Львів» спершу припинив існування, згодом його знову відродили, але про затишний стадіон недалеко від центра міста було забуто. Опісля тут проводилися матчі футбольного турніру Ернеста Юста, сільських змагань. Згодом почала дислокуватися місцева регбійна команда.

За футбол довелося забути у першу чергу через аварійний стан структури. Трибуни зруйновані, роздягальні у жалюгідному стані. Про який футбол тут можна мріяти? Навіть скажу більше, я б не дозволив тут грати навіть у регбі.

Спершу треба привести арену у належний стан, а тоді вже думати про змагання.

За те, успішно відгримів міжнародний фестиваль «Альфа Джаз Фест». Як зараз пам’ятаю на стадіоні було дужееееееееееее багато людей.

Також читайте:   Черги за квитками на гру Україна-Австрія не вщухають

Ніби все… , але це не так. Наприкінці минулого року почув що на стадіоні розпочалися масштабні роботи по реконструкції. Замовником виступив парк культури.

Вже зараз з боку Монументу Слави зробили накриття, почали встановлювати пластикові сидіння, відновлено роздягальні та душові.

Але, й це ще не все.

Роздягальні

У 2018 році реконструкція стадіону буде продовжена. У планах відновлення ще однієї трибуни, роздягальні. Можливо вдасться зробити й накриття від дощу.

Щодо газону, то він зараз у жалюгідному стані. Тут не те що бігати, а й корови пасти неможливо. Тому, якщо хтось захоче проводити на стадіоні «Юність» футбольні поєдинки, прийдеться стелити повністю новий газон.

Газон

Хоча, сумніваюся у цьому, адже «Юність» планують використовувати для регбійних матчів та американського футболу.

Поки що ж люди приходять сюди аби відпочити від важкого дня, на прогулянку чи просто для того щоб побути на самоті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*