Дорога до водоспаду Кам’янка у жахливому стані - Блог про Львів

Дорога до водоспаду Кам’янка у жахливому стані

Дорога до Кам'янки

Думаю не треба зайвий раз говорити про те, що, особливо влітку, треба не сидіти вдома, а подорожувати. Коли ж це робити як не зараз? Хоча, є й такі люди, що полюбляють їздити кудись взимку.

Ваш автор не є виключенням.

Місця для туризму туристи обирають різні. Хтось любить екстрим й лізе на високі гори, хтось їздить на водоспади, а хтось просто вибирається на річку. Саме там можна посмажити шашлик, зварити бограч чи борщ тощо.

Проте, часто люди зіштовхуються із проблемами доріг. Нижче ви зрозумієте про що я.

Буквально вчора, 9 травня, вашому автору вдалося відвідати одразу ж два таких місця: 1 – водоспад Кам’янка, 2 – джерело у селі Раковець.

Дорога до цих цікавих місць різна. Розпочнемо з водоспаду. Знаходиться він неподалік міста Сколе у селі Дубина. Кожного дня сюди приїздять толпи туристів. Що вони бачать?

Так, природа навкруги класна. Тече річка, далі гарний водоспад, ще далі можна й заночувати з наметами. Плюс до того всього генделики тут будуються зі швидкістю світла. Єдиний мінус – це дорога.

Також читайте:   Як добиратися в Славське (гора Тростян)

Ось скажіть мені за що туристи тут мають платити гроші за вхід? Не сперечаюся, смітники це добре, їх наставили тут багато, але ж дороги нема. Тут не те що на автомобілі чи автобусі важко їхати, а й пішки треба обходити набридливі ями.

Джерело в селі Раковець

Колись тут була схожа дорога як на водоспад Кам’янка. Все та ж розбита дорога, тисячі ям. Якщо ти їхав на автомобілі, то можна було залишитися без коліс. Часи змінилися й вже зараз там дорога просто казка. Принаймні вчора, коли ми їхали на джерело, то проблем із добиранням не відчули.

Можливо посприяли хорошому стану дороги власники готелів та генделиків які тут розташовані? Точно сказати не можу, але факт залишається фактом. Заїхати сюди можна без проблем та й грошей тут ніхто не збирає. Ще б пак, не вистачало щоб люди ще й платили за вхід у святі місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*