Коли фінал Ліги Чемпіонів в рідній країні, а потрапити неможливо - Блог про Львів

Коли фінал Ліги Чемпіонів в рідній країні, а потрапити неможливо

Ліга Чемпіонів

Як відомо, сьогодні, 26 травня, у столиці України місті Києві відбудеться фінал Ліги Чемпіонів з футболу, у якому за право називатися найкращою командою Європи сезону 2017/2018 «схрестять зброю» англійський «Ліверпуль» та іспанський «Реал».

На нас з вами очікує футбол світового рівня. Розпочнеться матч сезону о 21 годині 45 хвилин. Пряму трансляцію поєдинку можна буде переглянути на телеканалах «Україна» та «Футбол 1».

Все це добре, але є один момент, який мене бісить і ще й як. Не можу собі уявити, як це футбол відбувається у нашій країні, а потрапити на нього можуть лише одиниці. Якась маячня та й годі.

Якщо хтось думає, що ваш автор не подавав заявку на купівлю квитків, то ці люди помиляються. Звісно що подавав, але виграти так званий «тендер» із 5-ти тисяч можливих квитків на весь світ було фактично неможливо.

Кого не питаю з своїх друзів чи вони їдуть на фінал Ліги Чемпіонів, то чую лише слова що ні. Хіба що просто погуляти по Києву, зробити фото з фанами команд-фіналістів чи просто глянути гру у фан-зоні.

Хто ж отримав ці заповітні перепустки?

Виявляється, по 17 тисяч квитків отримали квоту вболівальники команд, які грають у фіналі. Це близько 35 тисяч. Ще 5-ть тисяч якраз прості «смертні», серед яких і є вболівальники з України.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. "Динамо" та "Зоря" здобувають важливі перемоги (відео)

Решту ж місць на стадіоні НСК «Олімпійський» отримали партнери УЄФА, спонсори, федерації футболу різних країн і України, у тому числі.

Вчора читаю в Інтернеті інформацію, що нашим політикам з Верховної Ради виділили по 2 квитки на гру. Від новини був у шоці. Невже їм потрібен цей футбол? Достатньо того, що вони й так мають космічні зарплати, різні привілеї, так ще й на футбол їм можна сходити. Добре, що хоча б за квиток треба платити. Хоча, щось мені здається ця інформація не відповідає дійсності.

Депутати у нашій країні полюбляють усюди ходити на халяву.

Як можна було потрапити на фінал Ліги Чемпіонів? Ніяк. Хіба що виграти в акції, де Ліонель Мессі їсть чіпси чи п’є пепсі.

Чи їхати у Київ волонтером. Тут також треба було напрягтися, але ж не відомо куди тебе б поставили: у фан-зоні, біля стадіону чи біля поля.

Висновок цього посту такий, що, на мою думку, УЄФА треба думати над тим, щоб люди у бідних країнах могли потрапити на стадіон, а не понавозити мажорів, а ви – українці сидіть вдома або ж під стадіоном.

У мене все…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*