Ліга Чемпіонів: “Шахтар” розійшовся миром з “Ліоном” (відео) - Блог про Львів

Ліга Чемпіонів: “Шахтар” розійшовся миром з “Ліоном” (відео)

Ліон - Шахтар - 2:2

Давненько ваш автор не ділився враженнями від перегляду футбольних поєдинків. На це є вагома причина – хочу наповнити блог іншими темами. Все-таки, не одним спортом живе Воробус.

Проте, сьогодні зроблю виключення, адже вчора українська команда – донецький «Шахтар» провела свій другий поєдинок у рамках Ліги Чемпіонів. Суперником у цій грі виступив французький «Ліон», який у першому турі несподівано здолав англійський «Манчестер Сіті».

Думаю не треба зайвий раз перелічувати всі моменти цієї гри, адже багато хто з вболівальників дивилися матч. Зосереджуся краще на цікавинках.

У першу чергу хочу сказати кілька слів про вболівальників. На мою думку, УЄФА треба більш серйозно відноситися до цього питання. Нехай би штрафували команди, фанів, але футбол без глядачів – це повна маячня. Бачив гру між Україною та Словаччиною на «Арені Львів», тепер тут. Зовсім не цікаво дивитися, коли нема людей.

Це ж ж не національна першість, а єврокубки чи та ж Ліга Націй.

Тепер до гри. Вже зараз помітно, що донецький «Шахтар» зараз не той, яким він був ще минулого чи позаминулого сезону. Є очевидні проблеми в захисті. Якщо в національному чемпіонаті команди ще так серйозно їх не наказують, то в єврокубках такого не прощають.

Також читайте:   Стадіон "Арена Львів" задихає по-новому

Грали ніби добре, вели у рахунку – 2:0, але ж згодом пропустили два голи й могли навіть програти. Втратили два очки у грі з «Хофенхаймом», тепер з «Ліоном» й ці втрати можуть потім дорого коштувати.

На черзі матчі з англійським «Манчестер Сіті», яке точно не захоче так просто віддати три залікові бали.

У «Шахтарі» йде зміна поколінь й так виглядає, що поточний сезон команда буде завершувати у Лізі Європи, в яку ще також треба потрапити.

Після протистоянь з «міщанами» на «кротів» очікує ще виїзд у Німеччину, де вчора, згадуваний раніше «Манчестер» ледь виніс ноги.

Щодо «Ліону», то чогось аж такого гравці цієї команди не продемонстрували. У першому таймі їх й взагалі не було помітно. У другій 45-ти хвилинці сподобався Дембеле. Непоганий гравець, який міг похоронити українську команду наприкінці гри.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*