Пивнячок “Фонтан” у Львові - Блог про Львів

Пивнячок “Фонтан” у Львові

Фонтан

Наступний пост буде присвячений темі відпочинку, адже нещодавно вашому автору вдалося побувати в досить цікавому місці, яке має назву – «Фонтан».

Це не місце, де можна скупатися чи просто посидіти біля промінчиків води, а для того, щоб попити пива й навіть обговорити ту чи іншу спортивну подію.

Та, про все, по-порядку.

Пригадуєте кілька тижнів тому назад місцеві «Карпати» грали у футбол з діючим чемпіоном України донецьким «Шахтарем». Було цікаво глянути на «зелено-білих» після приходу на пост головного нового тренера. Та й суперник був не з легких – «кроти», яких давно ніхто не може скинути з першої сходинки національної першості.

Думаю наші читачі вже знають з яким рахунок завершилася ця гра. Перед нею ж ваш автор з хорошим приятелем шукали місце у Львові, де б можна було попити пива, поговорити у товаристві цікавих людей.

Шукали, шукали й знайшли таке місце на вулиці Джорджа Вашингтона, 6. Його назва – «Фонтан».

Зацікавив нас зайти туди власник Максим, який сказав, що у нього продається живе пиво. Це добре, адже Воробус якщо й вживає хмільний напій, то лише свіжого розливу. Виробники – різні: Луцьк, Павлівка, Хмельницький, Умань, Лисичанськ, Київ, Золотоноша, Бердичів, Калуш.

Також читайте:   Реалії львівської ковзанки у центрі міста

Окрім пива тут можна випити одеські вина, сидри.

Щодо закусок до пива, то у «Фонтані» можна знайти екзотику: восьминігів, крабів, кальмарів, різних рибок, ковбаски, сири.

Згадуваний вище п. Максим обіцяє, що із приходом холодів можна буде випити також глінтвейн і з’їсти шашлик з африканського сома.

Але, і це ще не все. У «Фонтані» окрім власника вдалося познайомитися з власницею – Юліанною. Дівчина достатньо того, що симпатична, так ще й добре розбирається у багатьох видах спорту.

Для прикладу, про футбол вона знала багато цікавих речей. Тому, приємна компанія у “Фонтані” вам гарантована.

Час проведений у “пивній діжці” на Вашингтона пішов мені на користь, адже згодом футбольний поєдинок мене й ще велику армію вболівальників розчарував. Можливо «Карпати» колись ще й потраплять у єврокубки, а те, що зайду ще в гості до п. Максима й Юліани – це доконаний факт.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*