1 грудня у Буковелі стартує новий лижний сезон - Блог про Львів

1 грудня у Буковелі стартує новий лижний сезон

Буковель-2018

Дочекалися… Вже цієї суботи, 1 грудня, у Буковелі офіційно стартує новий лижний сезон, який знову обіцяє бути дуже й дуже цікавим.

Які траси будуть працювати й коли відкриють решту читайте у черговій публікації на блозі Воробуса.

Про те, що відкриття сезону в Буковелі заплановано на 1 грудня знав ще кілька днів тому. Достатньо було переглянути ціни на проживання й все ставало зрозумілим.

Буквально нещодавно на офіційному сайті курорту з’явилася інформація про відкриття й одразу ж туристичні фірми почали пропонувати свої послуги. Про те, якими будуть ціни на перевезення поговоримо вже завтра. Поки що ж про відкриття трас.

Отже, в цю суботу будуть працювати лише три траси: 5А, 5В та 12В.

Що це означає? Якщо будете їхати власним транспортом, то треба під’їздити під п’ятий підйомник. Так звана «одиничка» та «двійка» будуть ще зачиненими. Радує, що можна буде заїхати на гору Довгу. Але, тут все закономірно. Де, а там завжди був і буде сніг.

Також читайте:   Воробус взяв участь у хокейному поєдинку (фотозвіт)

Коли відкриють решта трас?

До Вашої уваги розклад початку роботи всіх трас:

05.12.18 — 1С, 2А, В, 7А;
07.12.18 — 8D, 11F, 16A;
09.12.18 — 3A, 13A, K, J, 13E, U, 14A, 15E, 1E;
11.12.18 — 22C, 11D, 11E

Як бачимо, цікавіше на Буковелі стане наступних вихідних, коли відкриють більше як половину всіх трас. Ну, і не варто забувати за парад новорічних героїв. 9 грудня о 13 годині на верху 2 траси будуть спускатися Миколаї, Снігуроньки та інші новорічні герої.

Має бути дуже й дуже весело. А ще кожному учаснику святкового спуску обіцяють подарувати безкоштовний абонемент на катання.

Звісно, що ваш покірний теж планує цього року катати. Якщо все буде добре й ситуація в країні дозволятиме це робити, то наступного тижня також відкрию новий лижний сезон.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*