«Галицька здоба» втратила перемогу в грі проти «Фуджікури» (відео) - Блог про Львів

«Галицька здоба» втратила перемогу в грі проти «Фуджікури» (відео)

Галицька здоба - Фуджікура

У другому турі Гранд Ліги Львова на «червоно-жовтих» очікував поєдинок проти «Фуджікури», яка в минулому турі зіграла внічию з «Ен Джі Металом».

Розпочався звітний матч із голу у ворота «пекарів». Йшла третя хвилина, коли чудовий удар із-за меж штрафної вдався Роману Пштирю, який застав зненацька «кіпера» та захист нашої команди.

Була попереду «Фуджікура» не довго. Підопічні Сергія Тригубця відповіли двічі. Чимось гол граючого тренера «пекарів» був схожим до першого забитого м’яча в грі.

Тут же класну атаку провели Хлюбко та Лещишин. Олександр вдало відпасував, а Микола вивів «пекарів» вперед.

Після забитих голів наша команда продовжувала атакувати. Чудову нагоду збільшити рахунок в грі мав Олег Партика, який після пасу Сергія Шафранського дивом не влучив у ворота.

Суперник активізувався ближче до завершення першої 15-ти хвилинки. Вже стійка та Ярослав Шуптар зіграли за «Галицьку здобу».

По перерві наша команда обертів не збавила. Момент за моментом втрачали гравці нашої команди й логічно, що на 20-й хвилині ігрова перевага в грі втілилася у гол.

Також читайте:   Легендарний Луїс Амадо визнаний найкращим воротарем за всю історію ЛНФС

Сергій Шафранський вдало відібрав «шкіряного» у Назарія Цюпки, змістився з флангу й влучно пробив повз воротаря «Фуджікури».

3:1 – перемога? Як виявиться згодом, ще ні.

Якраз навпаки, склалося таке враження, що після третього забитого гравців «Галицької здоби» ніби хтось підмінив.

Суперник почав використовувати гру з п’ятим польовим й це принесло свої дивіденди. Чимось два пропущених голи були схожими.

Спершу передачу своїх партнерів замкнув Роман Саприка, а під кінець гри влучно пробив Назар Цюпка.

Й навіть після того, як рахунок у грі став – 3:3, підопічні Сергія Тригубця могли вирвати перемогу. Передачу Олександра Хлюбка так і ніхто й не замкнув, а після удару Миколи Лещишина за «Фуджікуру» зіграла поперечина.

Підсумок гри – 3:3 й після цього туру наша команда із 4-а заліковими очками опустилася на четверту сходинку в турнірній таблиці.

Склад «Галицької здоби» в цій грі:

Шуптар – Шуптар, Лещишин, Шафранський, Сивак, Партика, Хлюбко, Тригубець, Стефанків, Загоруйко

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*