Воробус взяв участь у турнірі до 100-річчя ЗУНР - Блог про Львів

Воробус взяв участь у турнірі до 100-річчя ЗУНР

Третє місце в АФЛ

У середу, 31 жовтня, на відкритому майданчику ліцею імені Івана Пулюя відбувся турнір, присвячений святкуванню 100-річчя ЗУНР.

Організували його МФК «Здвиг» та громадська організація «Здорове місто».

Звісно, що ваш автор теж взяв участь у цьому заході. Виступав Воробус за команду «АФЛ», яка вперше виступала у такому складі. Десь так собі думаю, що у майбутньому будемо брати участь у подібних змаганнях ще не один раз.

Окрім нашої команди у турнірі також взяли участь «Галицька здоба», «Збірна журналістів Львова» та МФК «Здвиг».

Перед тим, як перейти до огляду поєдинків, кілька слів про нове поле. Мені здається, що трава на ньому зависока. Під час турніру було помітно як гравці боролися з цим покриттям. Решта ж на рівні: від роздягалень і до місць для посиденьок.

Щодо матчів, то спершу команді «АФЛ» довелося схрестити зброю з майбутнім учасником Гранд-Ліги Львова – МФК «Здвиг».

Шкода, але в цій грі ми нічого не зуміли протиставити більш досвідченій команді. Хлопці старалися, але цього було замало.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024: оприлюднений календар матчів збірної України в Основному раунді відбору

Довелося налаштовуватися на гру за «бронзу» проти «Збірної журналістів Львова». А в цій грі, до слова, ми себе зуміли проявити як слід. Хлопці зігралися й поступово почали демонструвати належний рівень гри. Не дивно, що, у підсумку, звитягу й третє місце вдалося здобути команді «АФЛ».

Щодо вашого автора, то також вдалося зіграти на цьому турнірі. У матчі проти «Здвигу» зіграв один тайм, а у грі за третє місце вийшов на останні п’ять хвилин.

Все-таки, поки що моя фізична форма не дозволяє зіграти більше часу. Тим не менше, навіть вдалося забити гол. Під час однієї з контратак Воробус підключився до атаки й вдало замкнув передачу свого партнера.

Переможцем змагань же стала «Галицька здоба», яка не без проблем, але перемогла господарів турніру.

Після завершення всіх поєдинків відбулося нагородження переможця та призерів турніру. Хотілося би щоб у майбутньому такі змагання проводилися неодноразово. Завжди приємно вийти на майданчик чи просто зустріти хороших приятелів з якими грав пліч-о-пліч неодноразово.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*