«Суха» перемога над «Здвигом» - Блог про Львів

«Суха» перемога над «Здвигом»

Валерій Легчанов

Продовжуються змагання Гранд Ліги Львова. Зокрема, 5 січня, у палаці спорту «Галичина» стартувало друге коло змагань.

На «Галицьку здобу» в цей день очікував матч проти одного з аутсайдерів першості «Здвигу.

Розпочали цей поєдинок «пекарі» з голу, який було забито після гарматного удару метрів з 13-ти. Автором шедевру став Валерій Легчанов.

Звичайно, що номінальні гості одразу ж кинулися в атаку що відігратися, але окрім удару від Олега Ледневського (виручив Ярослав Шуптар) у них нічого не виходило. Чого не скажеш про «Галицьку здобу», в якої в цей день вдавалося майже все.

Зокрема, на 7-й хвилині першого тайму рахунок у грі став – 2:0 на користь нашої команди. «Пекарі» заробили вільний удар, який класно розіграли Валерій Легчанов, Павло Миколюк та Сергій Тригубець.

Не встигла команда Богдана Мельника оговтатися від попущеного голу, як рахунок у грі став – 3:0. Це Олег Панасюк знайшов розрізним пасом Хлюбка й Олександр вдало пробив повз воротаря.

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

Після перерви малюнок гри на майданчику істотно не змінився. «Червоно-жовті» й на далі були господарями становища. Голи були справою часу.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ВНЗ: у фіналі зіграють ХНУ ім. Каразіна та «Львівська політехніка»

Але, перед тим, як рахунок стане – 4:0, знову свої навики на воротах продемонструє Ярослав Шуптар, який класно зіграв після удару Олеся Великого.

Далі ж у команди Романа Палідовича вдалася ударна шестихвилинка.

18 хвилина – комбінація за участю ПавлаМиколюка, Сергія Шафранського та Валерія Легчанова завершується голом останнього. На тій же хвилині Олександр Хлюбко ударом зі штрафного показує, що він також вміє стріляти немов із гармати.

21 хвилина – один із найактивніших у складі «пекарів» вдало асистує на Сергія Шафранського і це – 6:0.

Крапку ж у цій грі поставив Богдан Стефанків. Екс-гравець львівської «Енергії» відібрав «шкіряного» на своїй половині майданчику, пройшов і влучно пробив. Кіпер «Здвигу» Андрій Коробов впоратися з цим ударом не зумів.

7:0 – більше чим впевнена перемога «Галицької здоби, яка із 19-а пунктами й на далі очолює турнірні перегони.

Склад «пекарів» у цій грі: Шуптар, Жук, Тригубець, Легчанов, Шафранський, Миколюк, Партика, Панасюк, Павлюх, Хлюбко, Стефанків, Сивак, Богданов

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*