«Галицька здоба» – чемпіон - Блог про Львів

«Галицька здоба» – чемпіон

Чемпіони

Вчора, 3 березня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) завершився зимовий чемпіонат з футзалу у Гранд Лізі Львова. Свого роду апогеєм першості сезону 2018/2019 років став поєдинок за золоті нагороди між «Галицькою здобою» та «Бастіоном».

До гри «пекарі» випереджали свого суперника на один бал, то ж нашу команду задовольняла навіть нічия.

Перед тим, як перейти до огляду гри, кілька слів про організаційні моменти. Вчорашній матч між «Галицькою здобою» та «Бастіоном» нічим не поступався поєдинку Екстра-ліги. На гру завітало багато людей, які з першої й до останньої хвилини підтримували як одну, так і іншу команди.

Краще розпочала цей матч наша команда, яка вже у дебюті повела у рахунку. Йшла друга хвилина гри, коли після розіграшу стандарту Валерій Легчанов відпасував на Миколюка й Павло красивим ударом у дев’ятку змусив капіталювати голкіпера «Бастіону».

Поки команда Володимира Партина приходила до тями, «Галицька здоба» відзначилася вдруге. Вже згадуваний вище, Валерій Легчанов на цей раз не пасував нікому, а наважився на удар із середньої дистанції і це вже – 2:0 на користь нашої команди.

Більше ніж хороший початок для команди Романа Палідовича.

Якщо брати гру в загальному, то вона була дуже обережною. Суперники намагалися створювати моменти, але захист у цей вечір був кращим чим атака. Тим не менше, голи у цій грі були й не один.

Також читайте:   «Срібний» успіх України на Євро-2003: 20 років потому

Зокрема, на 8-й хвилині «бастіонівці» один гол відквитали, коли Віталій Багряк відпасував на Олега Іванишина й останній в один дотик зробив рахунок -2:1.

А початок другого тайму й взагалі шокував фанів нашої команди. На 24 та 27 –й хвилинах прикрих помилок допустився воротар та захист «пекарів» й, як наслідок, Віталій Багряк двічі зумів засмутити нашу команду.

2:3 – й за такого рахунку саме «Бастіон» би ставав чемпіоном Львівської області. Проте, іншої думки про це були фани та гравці «пекарів». Перші – всіма можливими методами гнали свою команду вперед, другі – через «не можу» таки зуміли здобути позитивний для себе результат.

Вже через хвилину після пропущеного голу наша команда класно розіграла аут й Валерій Легчанов в один дотик змусив капіталювати воротаря «Бастіону» Ігоря Стасюка.

А далі розпочалися каруселі. «Темно-сині» побігли всією командою вперед, створювали момент за моментом, але «машину» під назвою «Галицька здоба» у цей вечір було не зупинити.

3:3 – кінцевий рахунок цієї зустрічі, який дозволив нашій команді стати чемпіоном Львівської області сезону зима 2018/2019 років.

До слова, «Галицька здоба» захистила цей титул.

Вітаємо всіх без виключення хто долучився до цього тріумфу. Це стосується як президента команда Романа Палідовича, тренера Сергія Тригубця, капітана Назара Яцишина, всіх гравців нашого клубу, так і вболівальників, які були з командою до кінця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*