Про завершення виступів за “Майолу”, другий тур виборів та поїздку в Харків - Блог про Львів

Про завершення виступів за “Майолу”, другий тур виборів та поїздку в Харків

Воробус у Харкові

Пише і не показує Воробус. Давненько я нічого не писав на блозі.

Причина проста й, як не крути, банальна. Справа у тому, що не мав змоги сидіти за комп’ютером й тому не було нових публікацій. На цьому тижні спробую надолужити втрачене.

Отже, чим зараз живу?

Перша новина – Воробус залишив «Майолу». Чому так сталося? Відсутність ігрової практики. Команда тут хороша, класний тренер, є всі умови, але відсутність ігрової практики далася взнаки. Хочу більше проводити часу на футзальному майданчику. Тому, буду шукати нову команду.

Друге – вибори

Якщо чесно, то дістали вони вже мене, але дію за принципом якщо щось почав робити, то треба з цим ділом завершити.
Про вибори поговоримо вже завтра, а поки що лише додам, що очікую нових приколів. Я навіть змінив дільницю. Чує моє серце знову буде весело. Вже від сьогодні починаю працювати.

Третє – поїздка в Харків

Разом із командою «Галицька здоба» їздив на фінал чотирьох у місто на Слобожанщині. Все минуло дуже класно. Найголовніше, що нам вдалося завоювати бронзові медалі сезону 2018/2019 років. Протягом усіх змагань жив командою й радий, що вдалося долучитися до цього, хоч мінімального, але успіху.

Також читайте:   Переводимо стрілки годинника на годину вперед

Четверте – день народження

Як не крути, а мені вже стукнуло 32. На рік я постарішав. Колись казав, зараз кажу й буду казати, що не люблю цих «бьорздів» через те, що не люблю виставляти. А народ то вітає й приходиться й ти випадаєш з життя на декілька днів за які можна було би пізнати щось нове.

Про це також напишу окремий пост.

П’яте – надмірна зайнятість

Так сиджу собі деколи й думаю, а коли вже нарешті матиму вільний час. А ніколи. Не встиг завершити з фіналом чотирьох Другої ліги, як вже наближається другий тур виборів. А там і Великдень не за горами.
Одним словом, весело мені живеться.

А ще на вашого автора вже за два тижні очікує нова поїздка у два цікаві міста Європи. Які саме? Нехай це залишиться поки що у секреті. Вже зараз переживаю як я порозуміюся з цим народом, але якось воно та й буде.

Читаємо Воробуса, а я буду намагатися радувати Вас, читачі, новими публікаціями. Скучно точно не буде.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*