Про те, чому Воробус схуд, Ключ та львівські дощі

Філософія від Воробуса

Нарешті Ігор Воробус має час аби порадувати наших читачів новими публікаціями. Кілька днів на ресурсі була творча пауза, викликана не відсутністю бажання щось писати, а швидше відсутністю вільного часу.

Ваш автор часто робив виїзди на природу, багато працював, тому не дивно, що на блог часу й не було.

Серед усіх вилазок, які мені вдалося зробити, найбільше запам’ятався похід у гори на гору Ключ.

На цій вершині я вже бував неодноразово, але на бажання фанів ФК «Галицька здоба» я відгукнувся з радістю. Гори – це моє і цього літа знову планую багато ходити.

Ключ запам’ятався у першу чергу тим, що на ньому зробили заміну хреста на класний, бетонний. Виглядає це все дуже й дуже непогано. Є у мене бажання колись приїхати сюди з наметами й полазити старою, зарослою дорогою. Потрібно лише мати більше часу, а не ходити на день.

Весілля італійців в Україні

Мабуть не одна людина бачила пости від вашого автора, де я сиджу або веселюся з італійцями. Справді, разом із моїми колегами, які офіційно узаконили свої стосунки, до України прибули також справжні італійці. Було весело спілкуватися з ними, я навіть пригадав свою англійську. Зрозумів, що у мене з «інгліш» не все так погано як здавалося на перший погляд.

Також читайте:   Про останній матч у сезоні, святкування 10-ти років блогу та повалені дерева

Львівська погода

Не знаю як там кого, а мене вона зовсім не дратує. Можливо колись ще було все по-іншому. Зараз я спокійно дивлюся на багато речей і погода не є виключенням.

Падає дощ – добре, не падає – ще краще. Варто просто розуміти, що дощ завжди падати не буде. Згадайте слова Папи Римського, який колись сказав: «дощ падає – діти ростуть». Десь так воно і є.

А ще нещодавно мені сказали що я істотно схуд. З чого вони таке взяли не знаю, але щось мені здається навпаки набрав вагу. Треба більше займатися спортом і тоді все буде гаразд.

Люди ще додали, що я або серйозно захворів або ж серйозно закохався. Цікаві домисли.

Нові подорожі

Вже зараз є домовленість, що наступного місяця ваш автор знову вирушить у Європу. У яке саме місто нехай це поки що залишиться у секреті. Незабаром все побачите.

Життя триває, а з ним і нові пригоди від Ігоря Воробуса.

До речі, щось мене знову тягне на філософію. Можливо вже сьогодні ввечері буде нова порція домислів про життя.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 28.05.2019 пише:

    Горобе, ти добре получився на фото 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*