«Montesilvano Futsal Cup»: юнацька та дівоча збірні України зіграють у фіналах - Блог про Львів

«Montesilvano Futsal Cup»: юнацька та дівоча збірні України зіграють у фіналах

На шляху до фіналу

В Італії триває міжнародний турнір «Montesilvano Futsal Cup», у якому беруть участь дівоча (WU-17) та юнацька (U-17) збірні України. Обидві наші команди за підсумками групових турнірів вийшли до півфінальних раундів, матчі яких відбулись сьогодні.

Дівоча збірна України без проблем переграла дівочу збірну Австралії з рахунком 8:0. Варто відзначити, що хет-триками у нашої команди відзначились Альона Коваленко та Юлія Христюк. Таким чином, тепер підопічні Олега Шайтанова зіграють свій фінальний поєдинок 28 червня. Суперником наших дівчат буде фінська команда «Кампуксен Динамо». Початок матчу о 17.00 за київським часом.

Україна (WU-17) – Австралія (WU-17) – 8:0
Голи у складі збірної України (WU-17): Коваленко (3), Христюк (3), Каверзіна (1), Мироненко (1)

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів Львова. "Нові Імена" - "Патріоти". Анонс

Бнацька збірна України витягнула свій квиток до фіналу у серії пенальті. У основний час поєдинку між підопічними Віталія Одегова та юнацькою командою гранда італійського футзалу «Аква&Сапоне» була зафіксована нічия – 2:2. Але у серії післяматчевих 6-метрових українці були точнішими – 2:1. Тепер синьо-жовті» зіграють зі своїми старими знайомими – командою «Чіолі Аріччіа Валмонтоне», яка вже була суперником нашої збірної у груповому етапі. Початок цієї зустрічі – 28 червня о 18.00 за Києвом.

Україна (U-17) – «Acqua & Sapone» (Італія) – 2:2 (по пенальті – 2:1)
Голи у складі збірної України (U-17): Бабілов (1), Курилів (1)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*