Оплата проїзду за допомогою смс. Дуже годно

Смс у транспорті

Давненько Воробус нічого не писав на тему львівського транспорту. Чому так? Мабуть тому що просто не часто ним користувався.

Але, я завжди критикую транспорт і буду це робити, поки до людей та керівників міста не дійде, що у салоні себе треба почувати комфортно, а не мучитися. Для прикладу, нещодавно мені вдалося побувати у Варшаві, то там аж хочеться користуватися місцевим транспортом.

У нас же як не сядеш у трамвай чи маршрутку й починається. «Передайте, візьміть решту, передайте». А ще коли тебе вічно штурхають, то це взагалі.

Дивуюся людям. Ну, стільки ж вже є методів для оплати проїзду й все рівно треба напрягати інших людей, купувати квитки у водія і так далі. Для прикладу, ваш автор вже забув коли востаннє купував «тікети» у водія. Я або ж маю заздалегідь придбані документи на проїзд у кіоску або ж використовував систему QR-кодів від Приват 24.

Від вчорашнього дня почав користуватися ще однією системою для оплати проїзду. Простішого чим вона напевно вже нема. Користуватися нею можуть навіть ті люди, які не мають смартфонів.

Також читайте:   Як пройшов день туриста у Львові

Яка суть цієї оплати за проїзд?

Отже, ти сідаєш у салон трамваю чи тролейбусу, фактично на всіх вікнах є коди, які треба писати у смс-повідомленні і згодом це смс відправляти на короткий номер 877.

Для прикладу, я їхав трамваєм №3. Що я роблю? Сідаю у салон, витягую мобільний телефон, написати смс – пишу код для трамваїв №3 (SNC3) і відправляю його на короткий номер – 877.

За секунду мені приходить меседж, що мій запит прийнято, а ще через хвилину, що проїзд вдало оплачено, квиток має номер такий то й діє він годину часу. Нічого важкого у цьому не бачу й не треба зайвий раз «мордувати» людей.

Якщо, для прикладу, Ви їдете трамваєм №5, то все робите так само, але замість SNC3 пишете у меседжі SNC5.

Також є можливість придбати абонемент на 90 хвилин та денний для проїзду в трамваї та тролейбусі. Для цього потрібно ввести код «TN» та «DN», відповідно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.06.2019 пише:

    Алілуя! Тепер ще зробити єдиний код і квиток на всі види транспорту і можна сказати що ми нарешті здобули…те що у світі використовується останні 10+ років

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*