Воробус на велосипеді. Прогулянка Стрийським парком

Стрийський парк

Літо – пора велосипедних прогулянок, то ж Ігор Воробус й на далі подорожує районами нашого міста.

Замість того щоб спати у хаті, я пішов крутити педалі у Стрийський парк. Люблю там їздити.

Нижче зрозумієте чому.

Отже, те що ваш автор інспектує райони нашого міста не є великим секретом. За прогулянками на велосипеді я скучив і зараз стараюся надолужити втрачене.

Чому обрав саме Стрийський парк?

По-перше, там можна їхати по нормальній дорозі. До слова, якось на днях їхав парком Івана Франка, то просто отетерів. Уявіть собі картину – я розігнався, а наші комунальники чи хто там це робить понаставляли обмежувачів що ти собі їдеш, зупинка, їдеш, зупинка. Ну, чесне слово, аж нервує. П’яні ж велосипедом не керують. Принаймні таких я не бачив і сам стараюся не вживати навіть пиво під час поїздок на двохколісному.

А тут Стрийський парк, багато місця, є де розігнатися. Та й можна заїхати в одному кінці парку, а виїхати в іншому. Вже мовчу про спуск від монументу. Там можна нормально так набрати швидкість.

Будете сміятися, але близько 7 години вечора, саме тоді я був у парку, туди приїхала весільна делегація. Щось думав ці всі фотографії та відео роблять в обід, але вже як є, так є. Далі був ще один прикол.

Також читайте:   Конкурс від Воробуса: вгадай кількість сходинок на Високий Замок і отримай приз

Весільна пара попросила мій велосипед аби зробити фото на пам’ять. Звісно, що я не міг відмовити у їхньому бажанні. А потім ще й мене зняли на відео. Тому, якщо будете дивитися весілля й побачити лисуватого велосипедиста на ньому, то знайте – це Ігор Воробус. Уявляю собі якби я ще й на весільне застілля потрапив у шортах – це було би щось.

Порадували лебеді. Вони тут є не лише білі, а й чорні. Кажуть, що підкормлювати їх на даний момент заборонили. Особисто я не бачив щоб хтось кидав їм хліб як колись.

Взагалі скажу нашим читачам, що їздити на велосипеді у вихідний день – це один кайф. Транспорту на вулицях майже нема, людей також, тому можете їхати як по дорозі, так і по тротуарі.

Загалом скажу, що у центрі міста велосипедних доріжок явно бракує. Тут нема де розігнатися як, для прикладу, на Кривчицькій дорозі. Ох, я там і був набрав швидкість.

Але, це вже нова тема для статті. Цей же пост завершу тим, що майже під будинком мені злетіла «цепка». Як ви думаєте зложив я її назад? Звісно, що так.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тут дуже гарно. Був в цьому парку декілька разів і отримав масу задоволення.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*