Перша ліга Львова. «Галицька здоба» знову сильніша за КІВС «Енергію» - Блог про Львів

Перша ліга Львова. «Галицька здоба» знову сильніша за КІВС «Енергію»

Володимир Бобилєв

Сьогодні, 17 серпня, продовжилися змагання у Першій лізі, яку організовує Асоціація футзалу Львівщини.

Зокрема, свій 10-й поєдинок у цих змаганнях зіграла «Галицька здоба». На підопічних Сергія Тригубця очікувала зустріч із аутсайдером першості КІВС «Енергією».

Матч у першому колі завершився впевненою перемогою «пекарів» із рахунком – 8:0, то ж було цікаво чи зуміють підопічні Назарія Станкевича щось протиставити нашій команді. До речі, головного тренера «зелених» на цій грі не було, а керував діями молодих «енергетиків» його асистент Юрій Шукатка.

У даному звіті не буде традиційних оглядів кожного епізоду, а зосередимося на цікавинках.

Вдалий перший тайм від КІВС «Енергії»

Незважаючи на різне турнірне становище команд, «зелені» досить тривалий час чинили достойний опір своєму більш іменитому супернику. Так, вже на 3-й хвилині Ярослав Писько рахунок у зустрічі відкрив, але ж далі «пекарі» тривалий час не могли зламати оборону суперника. І лише під кінець першого тайму індивідуальними діями відзначився Сергія Шафранський, коли зробив рахунок у зустрічі – 2:0 на користь «червоно-жовтих».

Класний другий тайм від «Галицької здоби»

У цьому сезоні наша команда відчуває серйозні проблеми у другому таймі. Якщо б можна було навести статистику, то у другій двадцятихвилинці ми граємо гірше. Добре, що сьогодні підопічним Сергія Тригубця вдалося провести її на відмінно. «Пекарі» забили шість, натомість пропустили лише один гол у свої ворота.

Також читайте:   Чемпіонат світу серед студентів – 2022: українці – серед найкращих гравців турніру

Жодного дубля чи хет-трика

Цікаво, що зі всіх голів, які забила «Галицька здоба» жоден із гравців не зумів забити більше одного гола. По одному влучному удару на свій рахунок записали Ярослав Писько, Сергій Шафранський, Назар Яцишин, Микола Матляк, Назар Лютий та Володимир Бобилєв. Ще один гол гравці КІВС «Енергії» забили у власні ворота.

Гравець матчу

Як це не дивно звучить, але у грі проти молодих «енергетиків» зробити це було вкрай важко. «Коуч» Сергій Тригубець сьогодні давав грати всім заявленим гравцям, які у рівній кількості приклалися до перемоги нашої команди. Проте, за версією прес-служби кращим таки став Володимир Бобилєв, який на 20-й хвилині забив красень-гол.

Лідерство у чемпіонаті

Маючи у своєму активі 27 балів «пекарі» продовжують лідирувати у чемпіонаті. Найближчий наш переслідувач «Княжий ринок 2» також переміг й на далі пробує наздогнати нашу команду в чемпіонській гонці.

«Галицька здоба» – КІВС «Енергія» – 8:1 (2:0)

Склад: Денчук, Шафранський, Сивак, Яцишин, Партика, Стефанків, Матляк, Писько, Гірний, Труш, Лютий, Бобилєв, Єлфімов, Махинька

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*