Рекорд Воробуса на велосипеді. 40 кілометрів за день - Блог про Львів

Рекорд Воробуса на велосипеді. 40 кілометрів за день

40 кілометрів

Вихідні тривають, а з ними й з’являються нові пости на блозі Воробуса.

Як ви думаєте чим зайнятий автор ресурсу? Не важко здогадатися – займаюся спортом, а точніше катаюся на велосипеді. Вчорашній день став для мене історичним, адже вдалося встановити власний рекорд.

Щоб наші читачі розуміли, я наїздив за 24 години не багато, не мало, а 40 кілометрів. На днях спеціально собі поставив спідометр, який фіксує кожну мою подорож на двохколісному.

Чи бували у моєму житті подібні марафони? Ну, цього літа я їздив у Ясниська на кар’єр, то туди відстань – близько 19 кілометрів в одну сторону. Але, цього враховувати не став, адже я приїхав, переночував і лише наступного дня поїхав додому. Тому, 20 – це 40.

Як та сталося що наїхав таку велику кількість кілометрів?

Сидів вдома, думав чим зайнятися й в один прекрасний момент взяв велосипед і поїхав кататися. Не повірите, але повернувся додому лише тоді, коли вже надворі було темно.

Був і на Погулянці, і у парку Знесіння, і на Підзамче, і на Топольній, і на Липинського, і біля ТЦ Форум, і в центрі, і палаці спорту «Галичина».

Також читайте:   Конкурси на весілля. Частина третя

Чи відчувалася втома? Сьогодні зранку ноги боліли, але вчора навіть за це не думав. Велику роль у моєму рекорді доклав і мій товариш, який лише нещодавно купив велосипед. Їхав за мною, слухався й навіть сьогодні зранку мені подякував що показав ази велосипедного транспорту й цікаві місця. Дасть Бог ця компанія буде рости й ми незабаром відкриємо нові, цікаві для нас райони міста.

Принаймні у планах є поїхати в Брюховичі на чебуреки, з’їздити на Чортові скелі у Винники і так далі.

А поки що Ігор Воробус ззбиває свій спідометр до нуля, витягує з гаражу двохколісного та їде далі – у пошуках пригод. На порядку денному – футбольний поєдинок у рамках Першої ліги України, в якому львівський «Рух» прийматиме на своєму полі одеський «Чорноморець».

Має бути цікаво. А далі знову покатульки на велосипеді. Спробую заїхати у ще одне цікаве місце. Куди саме? Незабаром дізнаєтеся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*