«Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» вийшла у фінал - Блог про Львів

«Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» вийшла у фінал

Срібні

Вчора, 22 жовтня, на відкритому майданчику «Знесіння» відбулися півфінальні поєдинки у «Кубку Золота Осінь 2019».

В одному з них «Галицька здоба» помірялася силами з «Інстал Плазою».

Нагадаємо, саме наша команда є діючим володарем цього титулу, адже у фіналі 2017 року «пекарі» здолали у вирішальному поєдинку саме «Інстал Плазу».

Забігаючи наперед, варто зазначити, що вчорашній поєдинок видався напрочуд бойовим. На кону був вихід у фінал, тому й не дивно, що з першої й до останньої хвилини на майданчику точилася боротьба, суперники багато фолили, билися за кожен м’яч й створювали мінімум моментів.

Незважаючи на рівну гру, все ж у дебюті три голеві моменти забити мали гравці «Галицької здоби».

Двічі Роман Москалик та Володимир Бобилєв пробивали, але добре відомий фанам нашої команди Ярослав Морикишка виручив «Інстал Плазу». Суперник засиджуватися в обороні не став й ближче до середини тайму вирівняв гру, а через деякий час мав реальну нагоду відзначитися. Проте, після удару Маркіяна Леська вже виручив свою команду Антон Денчук.

До слова, молодий кіпер «Галицької здоби» провів сьогодні класний матч.

Відбившись, «пекарі» провели зразкову контратаку. Немов із гармати вистрелив Данило Сивак, але знову на заваді став Ярослав Морикишка, перевівши м’яч на кутовий.

За рахунку – 0:0 команди й пішли на перерву.

Після неї «Інстал Плаза» забила. Тепер вже команді Ореста Процика вдалася зразкова контратака, яку на дальній штанзі після пасу Тараса Мацика вдало замкнув Петро Зубрицький.

Також читайте:   Бокс. Кличко переміг Соліса (відео)

У наступній атаці мав забивати Сергій Тригубець, але знову «перший номер» суперника не дав це зробити.

Звісно, що у плани «Галицької здоби» поразка не входила й наша команда всією командою понеслася вперед, часто забуваючи за власні володіння. Проте, як вже зазначалося вище, вдало підчищав огріхи своїх партнерів в обороні Антон Денчук.

Вирівнявся ж рахунок на табло після стандарту. Роман Москалик віддав передачу на Олександра Махиньку й 10-й номер «пекарів» таки «розмочив» ворота суперника.

Вже за дві хвилини Богдан Стефанків мав чудову нагоду вивести свою команду вперед, але вивалившись віч-на-віч із воротарем, у найвідповідальніший Бодька момент схибив.

Ключовий момент у грі відбувся за 6 хвилин до завершення гри. В одній із атак вбивчий момент втратив той же Петро Зубрицький, на що «Галицька здоба» відповіла голом.

Атака, яку хочеться смакувати ще і ще, завершив цей шедевр Ігор Кушецький – 2:1. Асистував йому в цьому епізоді Володимир Бобилєв.

Намагаючись врятувати гру, через деякий час «Інстал Плаза» перейшла на гру в п’ять польових, але у цей вечір сильнішою таки була наша команда.

2:1 і саме «Галицька здоба» виходить у фінал «Кубку Осені 2019», де у п’ятницю, 25 жовтня, позмагається у боротьбі за почесний трофей із «DevPlanet».

Склад «пекарів» у грі проти «Інстал Плази»: Денчук, Медвідь, Москалик, Кушецький, Тригубець, Бобилєв, Махинька, Сивак, Труш, Стефанків, Данилевич, Яблонський, Партика, Гірний.

Кращий гравець за версією прес-служби – Антон Денчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*