Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки поспіль - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки поспіль

Друга поразка поспіль

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки поспіль.

Вчора, 18 лютого, у палаці спорту «Галичина» відбувся черговий тур у найсильнішому дивізіоні Львівської області. Зокрема, було зіграно поєдинки 14 ігрового дня.

В одному з них «Галицька здоба» зустрілася з командою-відкриттям цьогорічної першості «Темп-Відники». Поєдинок першого кола між цими суперниками завершився нічиєю – 2:2. Плюс аби зберегти шанси на продовження боротьби як одній, так іншій команді необхідно було лише перемагати.

Як це не дивно звучить, а розпочали суперники звітну гру дуже обережно. За майже сім зіграних хвилин першого тайму на двох було створено один момент (небезпечно пробивав Олег Панасюк) настільки важливим був результат для обидвох команд.

А далі ж відбувся гол у ворота «Галицької здоби». Тривала сьома хвилина коли грубої обрізки у центрі майданчика допустився Сергій Тригубець. Гравець команди-суперника Руслан-Роман Майовецький підхопив «шкіряного», пробіг із ним кілька метрів і невідпорно пробив повз Антона Денчука – 0:1.

Звісно, що у плани нашої команди поразка не входила й «Галицька здоба» кинула всі сили аби відігратися. Міг забивати Микола Богданов, але спершу за «Темп-Відники» зіграв Андрій Жезло, а потім стійка воріт.

Мали моменти подвоїти рахунок і гравці суперника, але спершу той же Майовецький програв свою дуель Антону Денчуку, а потім вже Віталій Патуляк не зумів переграти першого номера «червоно-жовтих» із десятиметрового.

Завершився же перший тайм цієї гри вбивчим моментом від Панасюка. Як Олег не влучив у ворота з вигідної позиції відомо лише йому.

Також читайте:   Прімера: шок останньої хвилини для «Пальми Футзал» на «Палау Блауграна» + ВІДЕО

Друга половина зустрічі розпочалася із другого голу у наші ворота. Це Павло Миколюк наважився на удар метрів із восьми, з яким Антон Денчук впоратися не зумів – 0:2.

Ще хвилина і «Галицька здоба» знімає воротаря й Сергій Тригубець виходить на майданчик у футболці п’ятого польового гравця. Стає ще цікавіше, адже моментів в обидвох команд виникає вдосталь.

Юрій Труш не влучає у пусті ворота, після удару граючого тренера «пекарів» за «Темп-Відники» вдало грає Андрій Жехло, а після удару Дмитра Міхеєва «Галицьку здобу» виручає поперечина.

Минає ще дві хвилини й вже, згадуваний вище, Міхеєв забиває третій гол у ворота нашої команди – 0:3.

І лише після цього «Галицькій здобі» вдається відновити інтригу в грі. Це Сергій Тригубець оформляє дубль, вдало реалізувавши пенальті й забивши красень-гол із-за меж штрафної.

Проте, все ж останнє слово в цій грі було за суперником. Завдяки дублю від Віталія Патуляка «Темп-Відники» зуміли збільшити свою перевагу в рахунку, тим самим здобувши заслужену перемогу – 5:2.

«Галицька здоба» – «Темп-Відники» – 2:5 (0:1)

«Галицька здоба»: Денчук, Шуптар, Панасюк, Богданов, Стефанків, Матляк, Тригубець, Махинька, Горбей, Сивак, Галянт, Єлфімов

«Темп-Відники»: Жезло, Оприск, Павлюх, Патуляк, Миколюк, Майовецький, Труш, Кучір, Міхеєв

Голи: Тригубець, 23, 24 – Майовецький, 7, Миколюк, 16, Міхеєв, 23, Патуляк, 29, 29.

Попередження: Махинька, 11, Тригубець, 28 – Миколюк, 13

Кращі гравці за версією прес-служби: Микола Богданов – Руслан-Роман Майовецький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*