Зради - Блог про Львів

Зради

зрада

Хлопець – дівчина, дівчина – хлопець. Так добре їм як вони разом і ще й кохають один одного до нестями. Але, все колись набридає і стосунки можуть також зіпсуватися.

Починаються чвари, суперечки, може дійти і до цього самого на стороні 🙂

Що тоді? Або партнер зраджує або ж через якусь паузу пара знову разом. Зараз тут говорити можна багато, довго і нудно. Порад давати також можна безліч, щоб подібного не відбулося, але ви ситуації з середини не знаєте, а тому і конкретно нічого сказати не можете.

Сьогодні ми поговоримо про таку річ як зради.

Яким би ви не були золотими у сімейному житті чи навіть і не у сімейному настає такий час, що ваша половинка починає вам набридати. Чому так стається?

Причин може бути багато: вона (він) вас не задовольняє у ліжку, ви мало буваєте разом, або ж просто не зійшлися характером. Останній пункт троха брєдовий, але повірте такі ситуації також трапляються.

Багато партнерів слідкують за своїми коханими (чоловіки, жінки), щоб де часом вони не “пішли на ліво». А якщо щось подібне бачуть, то відразу ж влаштовують грандіозний скандал.

Смисл це робити?

Якщо існує повага між людьми, які дійсно кохають один одного, то вони подібного робити не будуть.

Щоб там не говорили, але якщо сучка не захоче кобель не скочить. Знаю, ця фраза більше підходить не людям, але мудрі дорослі люди думаю суть її зрозуміли.

Також читайте:   Де зустрічаються із коханими людьми у Львові

Друге діло може жінка не хоче втрачати чоловіка, бо в нього грошиків є багацько. Жінка все знає, але мовчить. Тоді нічого до цього додати.

Людина, яка перш за все поважає себе ніколи не простить зраду.

Якщо ж ви на сто відсотків знаєте, що ваш партнер зрадив вам, тоді не має чого думати. Кидайте цю людину і більше ніколи до неї не повертайтеся. Зрадив(ла) один раз – зрадить ще коли-небудь. Буває, що зрада у сім’ї – це вже як хобі.

А то буває починаються дурні розмови на кшталт, ми спробували, хочемо різноманітності, нових відчуттів. Це дешеві розмови, смислу у них не має ніякого.

Говорять, що чоловіки частіше зраджують, ніж жінки. Я би так не сказав, це як кому вийде. 🙂

Саме головне у цій ситуації, щоб вас не лохонули і не сказали, що дитина ваша. Тоді буде ой як весело.

Висновок статті такий: «якщо чоловік і жінка мають які-небудь проблеми у якому би то не було плані – вони сядуть обоє, все обговорять і вирішать що робити далі.

А ви схвалюєте зради?

Кохайте і будете коханими!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 15 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 18.12.2010 пише:

    Стаття актуальна. Я володію інформацією , що особа під ніком Закоханий – потрапив у схожу ситуацію. Цікаво його погляд на ці подію. Можливо , пан цей прочитає мій меседж і поділиться досвідом.

  2. Архіваріус 20.12.2010 пише:

    bankiduki пише: Стаття актуальна. Я володію інформацією , що особа під ніком Закоханий – потрапив у схожу ситуацію. Цікаво його погляд на ці подію. Можливо , пан цей прочитає мій меседж і поділиться досвідом.

    Співчуваю Закоханому. Але через це потрібно перейти, а потім може навіть сподобатися, як одному так і другому. 😀

  3. Anri 20.12.2010 пише:

    Можу сказати одне, Любов не зраджує, не чубиться, не ревнує, не злиться… це не мої слова, тому й сперечатись і обговорювати аргументи немає сенсу…питання в тім, що ЛЮБОВ це не почуття і не ланка хімічних процесів…і не залежить вона від пори року….це дар на який потрібно “заслужити”, як заслужити? а просто вірити в неї і не боятись віддати їй все. Які гарантії, що тебе не зрадять? А ніяких, Любов вірить і знає… а якщо шукати, превіряти і т.д. … не арма кажуть; хто шукає – той знаходить… Шукайте краще любов 😀

  4. закоханий 20.12.2010 пише:

    І таке буває!!!!!!!!!!!!!!! 😀

  5. patron 21.12.2010 пише:

    Надзвичайно глибока тема! Справа в тому, що всі ми по природі звірі, і оцей самий інстинкт живе у всіх нас, нажаль!!!
    І якщо хлопець і дівчина зрадять фізично, це потрібно спробувати зрозуміти іншій половинці, люди – КОХАННЯ НАБАГОТО ВИЩЕ ВСІХ ТИХ ПЛОТСЬКИХ УТІХ!!!
    І якщо дійсно люди кохають один одного, то завжди зрозуміють один одного. Головне ніколи один від одного нічого не скривати.
    Зауважте я не пропоную всіх бігом летіти і…
    Якщо хлопець чи дівчина один-два рази оступились – їх МОЖНА І ПОТРІБНО ПРОБАЧИТИ!!!
    Кохайте один одного і старайтесь не зраджувати!
    Доречі в країнах, де проституція легалізована – жінки відпускають своїх чоловіків до них іноді – вони хоча би знають де він і з ким!

  6. zars 21.12.2010 пише:

    Патрон, поділись свою половинкою… най си дівчина оступиться разок другий… а ми їй чисто по звірячому патронтаж понапихаєм.
    … А ти будеш знати де вона і з ким!

  7. patron 22.12.2010 пише:

    Тяжко говорити про щось духовне, коли більшість на цьому сайті сексуальні збоченці.
    Зрада – це ПОМИЛКА однозначно, але інколи пристрасть контролювати неможливо, і якраз щоб себе взяти в руки людина має, напевно, через це пройти.
    Якщо до мене прийде дівчина і скаже, що зрадила, і визнає помилку – я просто подивлюсь їй в очі і якщо я побачу там відвертість я її пробачу. Якщо дівчина прийде в другий раз навіть з цією ж самою відвертістю – я поговорю з нею тихо і лагідно.
    Якщо ж це повториться в третій раз, звісно, що це буде ПРОЩАННЯ.
    Я думаю тепер мене нарешті хоч хтось зрозуміє.
    Якщо ви кохаєте по справжньому, то вчіться прощати один одного у тих випадках, коли це можливо!!!

  8. zars 22.12.2010 пише:

    Патрон, роги ростуть з першого разу!

  9. Архіваріус 22.12.2010 пише:

    zars пише: Патрон, роги ростуть з першого разу!

    І залишаються на все життя. 😀

  10. Gopnik 02.01.2011 пише:

    нарахунок зради це нормально я так думаю ,бо мужик є поприроді полігамний

  11. Ксю 03.01.2011 пише:

    Якщо я дізнаюся, що мене зрадили, то я просто вб”ю свого коханого 🙂 але якщо я про це не дізнаюся, то і вбити не буде за що.

  12. Архіваріус 03.01.2011 пише:

    Ксю пише: Якщо я дізнаюся, що мене зрадили, то я просто вб”ю свого коханого але якщо я про це не дізнаюся, то і вбити не буде за що.

    Нехай цей мерзотник, що хоче тебе зрадити начувається! Але скоріше всього ти про це ніколи не дізнаєшся. 😀

  13. Ксю 03.01.2011 пише:

    Архіваріус пише: Ксю пише: Якщо я дізнаюся, що мене зрадили, то я просто вб”ю свого коханого але якщо я про це не дізнаюся, то і вбити не буде за що.
    Нехай цей мерзотник, що хоче тебе зрадити начувається! Але скоріше всього ти про це ніколи не дізнаєшся.

    от бачиш який парадокс життя…

  14. Narcus 06.01.2011 пише:

    Не люблю коли зраджують-краще одразу в очі і прямим текстом-ми не можемо бути разом- чи як, а не:-я спати; а після цьом па па на дискотеку чи до іншого!!!

  15. Ксю 06.01.2011 пише:

    Narcus пише: Не люблю коли зраджують-краще одразу в очі і прямим текстом-ми не можемо бути разом- чи як, а не:-я спати; а після цьом па па на дискотеку чи до іншого!!!

    а хто любить зради?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*