Секс і алкогольні напої - Блог про Львів

Секс і алкогольні напої

секс і алкоголь

Алкоголь людство вживає ще з давніх часів. Здається, що немає такої народності, яка не була б знайома з алкогольними напоями.

Алкоголь по-різному впливає на організм людини. У невеликих кількостях алкоголь не шкідливий, він допомагає знімати стреси, а також знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

А як щодо сексу? Давайте спробуємо розібратися – чи варто поєднувати секс та алкогольні напої.

Ні для кого не є секретом, що вживання алкоголю робить поведінку людей розкутішою, також вони стають сексуально активнішими. Під впливом алкоголю зникає природна сором’язливість і посилюється бажання статевого задоволення. У зв’язку з цим в деяких випадках сексопатологи навіть рекомендують вживати алкогольні напої перед інтимною близькістю. Вживання алкогольних напоїв допомагає зняти напругу між партнерами, усуває скутість, долає страх можливої «невдачі» в очах партнера. Все це має сенс, коли алкогольні напої вживаються в незначних кількостях, і алкоголь насправді допомагає знімати моральну напругу і позитивно впливає на сексуальне задоволення.

Для інтимних побачень найкраще підходить шампанське або вино. Ці напої призначені для урочистих подій та свят. Ці напої налаштовують емоційно партнерів на потрібний лад та піднімають настрій. Випивши по келиху шампанського або вина, партнери легко налаштовуються на романтику.

А от горілку вживати в такій ситуації не варто. Цей алкогольний напій з великим процентним вмістом алкоголю має невелику грань між настанням піднесеного настрою і алкогольним сп’янінням. Партнери, які перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння, навряд чи отримають задоволення від сексу. У такій ситуації вони просто на «автопілоті» виконають свій «обов’язок».

Зовсім інша справа – пиво. Це легкий алкогольний напій, який повсюдно вживається, особливо молоддю. Невелика кількість алкоголю в пиві легко дозволяє зняти психологічну напругу, швидко налаштовує спілкування, і в той же час дає можливість залишатися в хорошій фізичній формі для успішного заняття сексом.

Також читайте:   Святкування Різдва чи ВКонтакті?

Але треба завжди пам’ятати про те, що алкоголь, навіть слабкий, дуже небезпечний. Тому вживати алкогольні напої вельми небезпечно. Навіть такий напій як пиво, випитий у великих кількостях, не буде сприяти сексу. Швидше за все, все вийде навпаки – переповнений сечовий міхур буде відволікати вас від інтиму, і буде кликати в зовсім інше місце. Слід також знати про те, що дуже велика доза алкоголю знижує сексуальні можливості і негативно впливає на кількість статевих актів. Організм «загальмований» і розслаблений алкоголем просто не здатний на довгий прояв емоцій під час сексу.

Також варто пам’ятати, що алкогольні напої не повинні стати обов’язковими для сексу. Якщо ви почнете зловживати алкогольними напоями, то в кінцевому результаті сексуальні партнери прийдуть до невірного висновку, помилково вважаючи, що «секс гарний тільки під впливом алкоголю». Таке мислення глибоко помилкове, і збігом часу може викликати великі проблеми.

Якщо вам стало здаватися, що без певної дози спиртного секс неможливий або не приносить задоволення, то в цьому випадку необхідно терміново звернутися до лікаря. Такий стан говорить про те, що у вас з’явилися серйозні психологічні проблеми, впоратися з якими зможе тільки кваліфікований фахівець. Ви повинні добре зрозуміти, що алкоголь не можна використовувати для «посилення» любові.

І ще одне. Якщо ви плануєте зачати дитину, то від алкоголю необхідно взагалі відмовитися на деякий час. У більшості випадків у дітей, зачатих п’яними батьками, виникають проблеми з розумовим та фізичним розвитком. Так що добре подумайте.

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 13.01.2013 пише:

    Нащо для сексу вживати алкоголь? Чи дівчина настільки страшна, що у хлопця на неї ніяк не реагує, чи дівчина настільки невпевнена у собі, що їй неодмінно треба допінг? :facepalm:
    Нетверезе кохання – це жах. По-перше себе вже не так контролюєш, і можна наробити чимало речей, через які будеш мати головний біль принаймні місяць (якщо це не сімейна пара і дітей поки не планують).
    У нетверезому стані годі й намагатись витворити щось із Камасутри, бо голова йде обертом, і ще можна собі щось зламати.
    А якщо бойфренд перебрав із вином і у найвідповідальнішу мить вирубився й захропів? 😀
    Та й щоб отримати космічне задоволення треба витратити набагато більше часу, ніж у тверезому стані. 8)

  2. zars 13.01.2013 пише:

    Arwenita пише:
    Нащо для сексу вживати алкоголь? Чи дівчина настільки страшна, що у хлопця на неї ніяк не реагує, чи дівчина настільки невпевнена у собі, що їй неодмінно треба допінг? :facepalm:
    Нетверезе кохання – це жах. По-перше себе вже не так контролюєш, і можна наробити чимало речей, через які будеш мати головний біль принаймні місяць (якщо це не сімейна пара і дітей поки не планують).
    У нетверезому стані годі й намагатись витворити щось із Камасутри, бо голова йде обертом, і ще можна собі щось зламати.
    А якщо бойфренд перебрав із вином і у найвідповідальнішу мить вирубився й захропів? :D
    Та й щоб отримати космічне задоволення треба витратити набагато більше часу, ніж у тверезому стані. 8)

    О досвід!!!

  3. Воробус про це пише в кожній статті.
    Про незапланований секс.

    Але для коментаторів скажу – суть така:
    П”ють алкоголь, щоб так сильно не тупити. І в першу чергу намагаються “напоїти” дівчину.

    А після цього, можливо, зав”яжуться і якісь стосунки.

    І ще одне. Якщо ви плануєте зачати дитину, то від алкоголю необхідно взагалі відмовитися на деякий час. У більшості випадків у дітей, зачатих п’яними батьками, виникають проблеми з розумовим та фізичним розвитком.

    Абсолютно не факт. Знаю хронів, які вже спились повністю, тобто постійно п”яні. Але дитині – хоть би хни. Ще буде здоровішою, ніж інші. Тут вже, як кому пощастить.

    В той же час у абсолютно здорової пари – може бути дитина з вадами…

  4. Тарас 13.01.2013 пише:

    “Абсолютно не факт. Знаю хронів, які вже спились повністю, тобто постійно п”яні. Але дитині – хоть би хни. Ще буде здоровішою, ніж інші. Тут вже, як кому пощастить.”
    Тут вже як Бог вирішить. Дитина ж бо, по суті, не винна в тому що у її батьків мозку нема.

  5. Тарас, ну я ж кажу. Може і є якась статистика, але тут пише – мовляв, якшо дитину зачали п”яні батьки, то типу будуть вади. Нісенітниця повна =(

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*