Чи можливий теракт у Києві? - Блог про Львів

Чи можливий теракт у Києві?

У Києві небезпека виникнення теракту

Теракти і на далі залишаються дуже серйозною проблемою людства. Як тільки вмикаєш телебачення, читаєш інтернет, слухаєш радіо, одразу ж бачиш, що теракти були, є і напевно ще довго будуть.

Як не хату когось підірвали, то автобус, як не літак, то туалет. Терористи вже знають де про себе нагадати.

Якось справа терористичних актів не доходила до нашої з вами держави і ось, схоже, наврочили. Поки що правда без жертв і без актів, але останні розмови правоохоронців і їхні дії бентежать не одну людину.

Не подумайте, що міліція щось зробила не так. Все якраз добре, бо вони перевіряють можливості вибуху.

З чого пішли розмови про теракт у Києві?

Як повідомляє сайт Тсн, справа у тому, що нещодавно до органів правопорядку столиці України звернувся священник, який повідомив, що до нього на сповідь приходив чоловік, який йому сказав, що незабаром зробить теракт у місцевому метро.

Це ясно що не кульки з чогось ліпити. Метро досить закрите приміщення і від дії лиходія може постраждати багато людей.

Цілі вихідні міліція шукала можливого терориста, але так і його не знайшла. Навіть більше, був складений фоторобот, як передбачається, злочинця.

Також читайте:   Заколоти в росії та чого далі чекати «на болотах»?

Чи можливий теракт у Києві?

Спробуємо у цьому розібратися.

З одного боку, до священника міг прийти будь-хто і розказати ще не таке. Що мало народу живе на світі, які не дружать з головою і то так серйозно? Я думаю, всі прекрасно це розуміють.

Багато хто напевно скаже, що не варто звертати увагу, що буде то буде. Але, бути обережним все ж потрібно. Знаючи київський метрополітен, можу сказати, що не дай Бог такого… Тьху, тьху, стукаю по дереву.

Ще одна думка, а чому у нашій країні має бути терористичний акт? Ми що з кимось воюємо? Можливо користувачі нашого блогу більше знають цієї інформації?

Що насторожує, так це те, що напередодні вночі вже щось «папахівало» на Хрещатику. Ні з того ні з сього у одному із будинків прогримів вибух, було багато диму, уламків.

Більше детальніше про цей інцидент можна почитати тут.

Тому, підводячи підсумок статті, скажу наступне, буде теракт чи не буде, все рівно завжди треба бути обережним де ви не будете.

Сподіваємося міліція Києва якнайшвидше розбереться із заявами священника про нібито вибух, який планується.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.06.2011 пише:

    Ще одна думка, а чому у нашій країні має бути терористичний акт? Ми що з кимось воюємо?

    А Білорусія з кимось воює? просто там не президент, а голова колгоспу)), а у нас теж замість влади банда наперсточників)), вони спочатку щось взірвуть а потім будуть рятувати всіх від міфічних терористів))), і всі відразу забудуть про табачніків і азарових, бо буде велікая атєчествєнная вайна протів тєрарізма!)))

  2. PVS 20.06.2011 пише:

    Stakeholder, це напевно єдиний реальний сценарій, бо настільки серйозних зовнішніх і внутрішніх конфліктів в нас явно нема

  3. Архіваріус 20.06.2011 пише:

    PVS пише: Stakeholder, це напевно єдиний реальний сценарій, бо настільки серйозних зовнішніх і внутрішніх конфліктів в нас явно нема

    Але комуняки, з їх великим досвідом різного роду провокацій, завжди знайдуть якусь причину. Далеко шукати не потрібно події 9 травня у Львові яскраво продемонстрували їхнє мистецтво. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*